Vers vlees

Gezond, lekker en echt vers

Het vers vlees van CHEFS CULINAR wordt volledig in eigen beheer geproduceerd. Met een eigen slagerij kunnen we u altijd garanderen van de hoogste kwaliteit. Dagelijks verzorgen onze professionele slagers een breed en diep assortiment aan verse vleesproducten. Het portioneren, kruiden en verpakken gebeurt precies zoals onze klant dat wenst. We weten exact waar ons vers vlees vandaan komt en kunnen de constante en uitstekende kwaliteit daarom voor 100% garanderen. Bij ons krijgt u de competentie van de traditionele slagerij in combinatie met absolute betrouwbaarheid en vers garantie.  CHEFS CULINAR staat voor de perfecte mix van regionaal en nationaal, innovatief en traditioneel. Voor al uw vers vlees zijn wij graag de betrouwbare partner, waar u op kunt bouwen.

Rundvlees

Rundvee

Of het nu gaat om heerlijke filet of sappig rosbief – op het gebied van rundvlees bieden wij u een zeer uiteenlopend assortiment aan vlees om voor 100% van te genieten. Met gepaste trots presenteren wij u ons rundvlees merk MEISTERFRISCH, dat staat voor de allerhoogste kwaliteit en volledig haar oorsprong vind in Duitsland. Het verse rundvlees komt uitsluitend van vaarzen (jonge koeien die maximaal één keer gekalfd hebben), waardoor een vollere en natuurlijke smaak verkregen wordt. Al het ‘Meisterfrisch’rundvlees wordt in eigen beheer professioneel geslacht, onder streng condities vakkundig verwerkt, naar de wens van de klant gepositioneerd en vacuum verpakt onder beschermde atmosfeer. Om de allerbeste smaak te verkrijgen krijgt het vlees bij ons minimaal twee weken rust om te rijpen. ‘Meisterfrisch’ rundvlees is licht gemarmerd en gegarandeerd mals, gezond en constant van kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het standaard Duitse rundvlees. Wilt u iets speciaals? Probeer dan eens ons Argentijnse- of Braziliaanse rundvlees of het meer exclusieve U.S. Beef.

Blank kalfsvlees

Het blanke kalfsvlees van CHEFS CULINAR is afkomstig van kalveren die maximaal acht maanden oud zijn. Deze kalveren zijn gevoed met echte koemelk en daaraan heeft het kalfsvlees haar mooie blanke kleur te danken. Dit vlees is mager en heeft slechts een vetgehalte van ongeveer 2,3%. Daarnaast bevat het weinig ijzer, maar veel eiwitten. Uiteraard wordt ook het kalfsvlees uitsluitend gekocht van erkende, gecertificeerde fokkers, om zo diervriendelijkheid te garanderen en u alleen de beste kwaliteit vlees te kunnen bieden.

Rosé kalfsvlees

Deze dieren zijn ongeveer acht maanden oud als ze geslacht worden. Ze hebben de eerste drie maanden koemelk gedronken en zijn daarna gevoerd met hooi, maïs en normaal krachtvoer. Hierdoor heeft dit kalfsvlees een natuurlijke, meer donkere kleur, maar is het nog altijd lichter dan volwassen rundvlees. Net als blank kalfsvlees is dit vlees zonder meer mager en heeft het slechts een vetgehalte van ongeveer 2,3%. Het bevat meer ijzer dan blank kalfsvlees. Ons rosé kalfsvlees is gegarandeerd vers, mals en sappig en is eveneens alleen afkomstig van erkende, vertrouwde fokkers. Kwaliteit in zijn pure vorm!

Varkensvlees

Varken

Wij kopen uitsluitend varkens in van gecertifieerde en erkende fokkers, zodat we zeker zijn van diervriendelijke behandeling. Goede zorg voor de dieren resulteert in varkensvlees van hoge kwaliteit, want weinig stress in het leven van een dieren zorgt voor minimaal vochtverlies van het vlees, wat het vlees beduidend malser maakt. De boerderijen waar het vlees vandaan komt, worden met grote regelmaat, niet alleen door externe instanties, maar ook door eigen controleurs van CHEFS CULINAR bezocht en gecontroleerd. Er wordt zeer streng toegezien op het gebruik van goed diervoer, verantwoorde inzet van medicijnen en de naleving van een gezonde en diervriendelijke leefomgeving voor de varkens.

Gevogelte

Gevogelte

Het gevogelte van CHEFS CULINAR komt hoofdzakelijk uit Duitsland en wordt gemest volgens de strenge normen van CHEFS CULINAR. Dat wil zeggen:
• voer zonder diermeel;
• alle oudere dieren in eigen beheer;
• eigen broedeieren;
• een eigen verwerkingsbedrijf;

Kortom … CHEFS CULINAR levert u gegarandeerde topkwaliteit kippen- en kalkoenvlees.

Hotdog

hotdogs

Hotdogs zijn populairder dan ooit! Ze worden in hun nieuwe culinaire hoedanigheid met de meest exotische ingrediënten gecombineerd. Om van het welbekende fast-food product, een delicatesse voor fijnproevers te maken. Om het verschil te maken is lef en creativiteit nodig en wij helpen graag om wat inspiratie op te doen. Gegrilde worsten naar eigen recept zijn altijd een goede basis. Om ze af te toppen hebben we een aantal smakelijke recepten uitgewerkt. Laat je inspirereren door deze nieuwe smaakcombinaties. Waarom leidt u uw gasten niet op een smaakreisje door Europa in hotdog-stijl? Klik op de link hieronder voor voldoende materiaal om de rit te starten.

Laat u inspireren!