Groothandel horeca

Chefs Culinar, verrassend in vers

Bij Chefs Culinar hebben we een passie voor lekker eten. Ons team is naast specialist op het gebied van food, gek op lekker eten. We willen dat alle chefs kunnen werken met mooie vers producten, zodat jouw gast de mooiste gerechten voorgeschoteld krijgt. 

Wij zijn er om je te helpen. Door jou als foodprofessional te ontzorgen en te helpen je continue te ontwikkelen. Met ons assortiment bieden wij het totaalpakket voor jouw professionele keuken. Wij leveren een kwalitatief assortiment van food, non-food en versproducten bestaande uit de bekende A-merken op de Nederlandse markt. 

Het beste van onze werelden

Met ons aanvullende internationale assortiment, eigen huismerken van net over de grens en vers vlees uit eigen slagerij onderscheiden wij ons in de markt. Door de hoge kwaliteitsstandaard bij ons Duitse moederbedrijf garanderen we onze Nederlandse klanten van sublieme producten. Vanuit ons centrale magazijn in Nijmegen leveren wij producten in heel Nederland, waar je wilt en wanneer je wilt. Uiteraard met behulp van de modernste opslag- en vervoerstechnieken. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met drie gescheiden compartimenten, zodat ieder product onder de ideale temperatuur kan worden vervoerd.

Vers van dichtbij

Vers halen we het liefst van heel dichtbij. Daarom hebben we alle vers specialismen en elke versafdeling in eigen beheer. Onze specialisten adviseren je graag. Door onze eigen, moderne productiekeuken, visafdeling en slagerij kunnen we maatwerk leveren van de hoogste kwaliteit. Wij verwerken, versnijden en verpakken jouw vers zoals dat voor jou het gemakkelijkst is. Om jou onnodig werk uit handen te nemen. 

Jouw eigen chauffeur

Ons echte goud zijn onze chauffeurs en daar zijn we trots op. Omdat we werken met onze eigen chauffeurs en vaste routes, krijg jij altijd een vertrouwd gezicht van Chefs aan de deur. Wij pakken de rolcontainers die we leveren graag voor je uit. Op deze manier weten we zeker dat jouw producten in de juiste staan zijn en blijven. Zo reikt onze service tot in jouw keuken. 

Historie

Chefs Culinar is sinds 1923 actief in Duitsland en inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider in Duitsland. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in de loop der jaren ook buiten de landsgrenzen op zoek ging naar nieuwe kansen. Inmiddels zijn er, naast Duitsland, vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Polen en Nederland.

Sinds 2011 is Chefs Culinar actief in Nederland. De eerste jaren werkten onze medewerkers vanuit het moederbedrijf in Weeze, maar sinds april 2014 heeft Chefs Culinar een eigen vestiging in Nijmegen.

Ook op het water is Chefs Culinar goed vertegenwoordigd met Hanseatic Marine Service (HMS) met vestigingen in Hamburg, Kiel en Singapore. Vanuit hier worden de klanten in Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam bediend.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen