Over ons

Uw totaalleverancier van food, non-food en versproducten

Met ons assortiment bieden wij het totaalpakket voor uw professionele keuken. Wij leveren een kwalitatief assortiment van food, non-food en versproducten bestaande uit A-merken van hoogwaardig Nederlands en Duits label. Met ons Duitse assortiment en vers vlees uit eigen slagerijen onderscheiden wij ons in de markt.

Vanuit ons centrale magazijn in Nijmegen leveren wij uw producten in heel Nederland, waar u wilt en wanneer u wilt. Uiteraard met behulp van de modernste opslag- en vervoerstechnieken, middels efficiënte logistiek en tegen gunstige prijzen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met drie gescheiden compartimenten, zodat ieder product onder de juiste temperatuur wordt vervoerd. Onze service reikt tot in uw keuken: wij pakken de rolcontainers die we leveren graag voor u uit. Op deze manier weten we zeker dat uw producten in de juiste staat zijn en blijven.

Samen werken wij aan uw succes!

Missie

CHEFS CULINAR is dé foodservice partner die zich met een internationaal assortiment richt op alle foodprofessionals. Wij zijn oplossingsgericht en met onze (vers)specialisten leveren wij maatwerk zodat onze relaties zich kunnen onderscheiden met innovatieve foodproducten en unieke concepten. Onze logistiek is volledig in eigen beheer. Dat betekent een vertrouwd gezicht aan de deur en een grote mate aandacht en flexibiliteit. Als familiebedrijf geloven wij in duurzame relaties met al onze partners en werknemers, waarbij wederzijds vertrouwen ons uitgangspunt is.

Visie

CHEFS CULINAR heeft zich ten doel gesteld dé landelijk opererende totaalleverancier met als speerpunt 'vers' te worden binnen de foodservice branche. De markt verandert en stelt steeds hogere eisen aan de aanbieders van foodproducten en -concepten. Wij staan naast onze klanten en geloven in persoonlijke aandacht en advies. Door middel van inspiratie, kennisoverdracht en logistieke oplossingen helpen wij onze foodprofessionals hun gasten voor zich te winnen. Wij geloven in een veilige en duurzame werkomgeving waarin medewerkers zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen.

Historie

CHEFS CULINAR is sinds 1923 actief in Duitsland en inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider in Duitsland. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in de loop der jaren ook buiten de landsgrenzen op zoek ging naar nieuwe kansen. Inmiddels zijn er, naast Duitsland, vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Polen en Nederland.

Sinds 2011 is CHEFS CULINAR actief in Nederland. De eerste jaren werkten onze medewerkers vanuit het moederbedrijf in Weeze, maar sinds april 2014 heeft CHEFS CULINAR een eigen vestiging in Nijmegen.

Ook op het water is CHEFS CULINAR goed vertegenwoordigd met Hanseatic Marine Service (HMS) met vestigingen in Hamburg, Kiel en Singapore. Vanuit hier worden de klanten in Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam bediend.