Voor Chefs Culinar zijn versspecialisten onmisbaar

Kennis overdragen is onze expertise. Wij helpen je graag om het optimale uit versproducten te halen. Met onze eigen slagerij, AGF- en visafdeling hebben wij alle versspecialisten in huis. Onze vakmensen adviseren je graag over al onze versproducten en wat we voor je kunnen ontwikkelen en produceren. Een persoonlijke en professionele samenwerking met onze klanten staat centraal. Deze versspecialisten gaan graag met je in gesprek. Bel ze gerust voor een afspraak.

Vers Verrassend assortiment van a tot z in de allerbeste verskwaliteit
Assortiment van a tot z in de allerbeste verskwaliteit

Wat je vers haalt is lekker. Daarom vertrouwen we voor ons assortiment groenten en fruit op een aantal geselecteerde kwekers in de buurt, vis afkomstig uit onze eigen Noordzee en vlees van Hollandse bodem. Maar ook voor de niet-inheemse versproducten vertrouwen wij op partners die hun reputatie verdiend hebben. Van Asperge tot Zeekraal, van Ansjovis tot Zeetong en van Angus beef tot Zwezerik. Wij leveren een versassortiment van A tot Z in de allerbeste kwaliteit, zodat jij als foodprofessional alle vrijheid hebt om jouw culinaire creativiteit te benutten.

Vers Verrassend Meedenkend foodprofessional voor de foodprofesional
Foodprofessional voor de foodprofessional

De smaaksensatie en combinaties die je met versproducten kunt creëren zijn eindeloos. Het vergt veel kennis om de culinaire mogelijkheden van alle versproducten optimaal te benutten. Werk je liever met seizoensproducten? Of wil je bijvoorbeeld een aanpassing maken aan je menukaart? Graag staan we samen met onze vers-experts naast jou, denken we met je mee en kijken we naar wat er allemaal mogelijk is. Deze kennis delen we graag. Zo sta jij er nooit alleen voor. 

Vers Verrassend op maat perfect afgestemd naar wens
Perfect afgestemd naar wens

Als kok en foodprofessional heb jij het al druk genoeg. Dus als wij kunnen helpen dan doen we dat graag. In de voorbewerking van groenten zoals het wassen en snijden, maar ook bij het portioneren en verpakken. Zelfs een unieke salade op maat behoort tot de mogelijkheden. Onze vis kan ontveld, ontschubd, ontgraat, of gefileerd geleverd worden. Wil jij tijd besparen op het bereiden van vlees en culinair toch goed voor de dag komen? Dan is de keuze tussen kruiden, marinades en vullingen bij ons eindeloos. Al onze versproducten zijn precies verpakt zoals jij het wenst. Of het nu gaat om één kilo kippendij of 100 kilo rauwkost. Jouw vraag zet ons in actie.
 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen