Een betrouwbare partner

Die je helpt ontwikkelen, met specialisten in elk vakgebied

Koken is vakmanschap dat staat of valt met de juiste ingrediënten. Ingrediënten van constante kwaliteit, variërend per seizoen, authentiek, vernieuwend en puur. Wij bieden deze ingrediënten, maar we doen meer dan dat. Bij Chefs Culinar zetten we een een stap verder in klantvriendelijkheid en service; een stap verder in kwaliteitsbewaking en een stap verder in vakkennis en ondersteuning.

Compleet assortiment

Door ons assortiment kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden, maar wij leveren ook deelpakketten. De ruime keuze aan food en non-food producten is mede opgebouwd door een combinatie van Nederlandse en Duitse producten. Je bespaart tijd, kosten en stress, doordat je alles uit één hand bestelt.

Partners

Onze klanten zijn onze partners, samen streven we naar langdurige, stabiele relaties. Wij komen graag bij onze klanten over de vloer en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Tevens kunnen wij ondersteunen in een nieuwe inrichting van je keuken, software oplossingen, maaltijdverdeelsystemen, adviezen over de (voor)bereiding van je producten, voedingsschema’s of calculaties. Wij denken met je mee en staan klaar met advies. Vol overgave en overtuiging.

Branches

Wij leveren uitsluitend aan onderstaande branches en verkopen niet aan particulieren.

Horeca
Als horeca ondernemer creëer je een beleving voor uw gasten. Je probeert zich te onderscheiden en vernieuwend te zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de kwaliteit van jouw eten, je service en de aankleding van je organisatie. Door onze jarenlange ervaring en een bundel kennis kunnen wij jou adviseren en voorzien van een compleet assortiment food en non-food producten.

Zorg
Ontwikkelingen en veranderingen in de zorg gaan razendsnel. Je doel is om je bewoners, patiënten en cliënten een smakelijke en kwalitatief goede maaltijd te serveren. Hier komt veel bij kijken, waarbij wij jou graag ondersteunen. Wij bieden een breed assortiment aan groot- en kleinverpakkingen dat passend is voor elke woonvorm. Of je nu vanuit een centrale keuken werkt of dat er gekookt wordt in een kleinschalige woonvorm. Wij kunnen jouw bestelling zes dagen per week, op elke locatie die jij wenst, afleveren.

Catering
Werk je in de catering? Dan moet je op bepaalde moment pieken. In korte tijd wil iedereen lekker eten en drinken. Achter de schermen is de tijd beperkt, dus ook bestellen moet een snel en eenvoudig proces zijn. Bij ons bestel je via de webshop of telefonisch en wij leveren efficiënt en punctueel. Zo passen wij ons aan, aan je strakke planning.

Zakelijke klant worden? Meld je hier aan!

Geef alstublieft uw aanhef in
Geef alstublieft uw voornaam in Geef alstublieft uw naam in Geef alstublieft uw telefoonnummer in Geef alstublieft uw e-mailadres in Geef alstublieft een geldig e-mailadres in
Geef alstublieft de straatnaam van uw bedrijf/organisatie in Geef alstublieft de huisnummer van uw bedrijf/organisatie in
Geef alstublieft de postcode van uw bedrijf/organisatie in Geef alstublieft de plaats van uw bedrijf/organisatie in
Om het formulier te verzenden moet u akkoord gaan met de voorwaarden van bescherming van gegevens
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen