Een betrouwbare partner aan uw zijde

Wilt u uw gasten culinair verrassen en uw organisatie naar een hoger niveau tillen?

Koken is vakmanschap dat staat of valt met de juiste ingrediënten. Ingrediënten van constante kwaliteit, variërend per seizoen, authentiek, vernieuwend en puur. Wij bieden deze ingrediënten, maar nog veel meer dan dat. CHEFS CULINAR zet een stap verder in klantvriendelijkheid en service; een stap verder in kwaliteitsbewaking en een stap verder in vakkennis en ondersteuning.

Assortiment
Door ons complete assortiment kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden, maar wij leveren ook deelpakketten. De ruime keuze aan food en non-food producten is mede opgebouwd door een combinatie van Nederlandse en Duitse producten. U bespaart tijd, kosten en stress, doordat u alles uit een hand besteld.

Partners
Onze klanten zijn onze partners en wij streven naar langdurige, stabiele relaties met hen. Wij komen graag bij onze klanten over de vloer en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Tevens kunnen wij ondersteunen in een nieuwe inrichting van uw keuken, software oplossingen, maaltijdverdeelsystemen, adviezen over de bereiding van uw producten, voedingsschema’s of calculaties. Wij willen dan ook niet alleen een product verkopen, maar wij denken met u mee en staan voor u klaar voor advies. Vol overgave en overtuiging.

Onze branches

Horeca
Als horeca ondernemer creëert u een beleving voor uw gasten. U probeert zich te onderscheiden en vernieuwend te zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de kwaliteit van uw eten, uw service en de aankleding van uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring en een bundel kennis kunnen wij u adviseren en voorzien van een compleet assortiment food en non-food producten.

Zorg
Ontwikkelingen en veranderingen in de zorg gaan razendsnel. Uw doel is om uw bewoners, patiënten en cliënten een smakelijke en kwalitatief goede maaltijd te serveren. Hier komt veel bij kijken, waarbij wij u graag ondersteunen. Wij bieden een breed assortiment aan groot- en kleinverpakkingen dat passend is voor elke woonvorm. Of u nu vanuit een centrale keuken werkt of dat er gekookt wordt in een kleinschalige woonvorm. Wij kunnen uw bestelling zes dagen per week, op elke locatie die u wenst, afleveren.

Catering
Werkt u in de catering? Dan moet u op bepaalde moment pieken. In korte tijd wil iedereen lekker eten en drinken. Achter de schermen is de tijd beperkt, dus ook bestellen moet een snel en eenvoudig proces zijn. Bij ons besteld u via de webshop of telefonisch en wij leveren efficiënt en punctueel. Zo passen wij ons aan, aan uw strakke planning.

Geef alstublieft uw aanhef in
Geef alstublieft uw voornaam in Geef alstublieft uw naam in Geef alstublieft uw telefoonnummer in Geef alstublieft uw e-mailadres in Geef alstublieft een geldig e-mailadres in
Geef alstublieft de straatnaam van uw bedrijf/organisatie in Geef alstublieft de huisnummer van uw bedrijf/organisatie in
Geef alstublieft de postcode van uw bedrijf/organisatie in Geef alstublieft de plaats van uw bedrijf/organisatie in
Om het formulier te verzenden moet u akkoord gaan met de voorwaarden van bescherming van gegevens