Verrassend goed

Vanuit onze moderne slagerij leveren wij vlees en vlees-gerelateerde producten op maat. Dit betekent dat wij handelen naar de wens van onze klant. Jij beslist wanneer, waar, hoeveel en hoe het verpakt dient te worden. Daarnaast bepaal jij zelf of en hoe het vlees gekruid en gemarineerd mag worden. Door onze moderne en volledig uitgeruste werkruimten zijn wij in staat de meest verrassende en exclusieve artikelen te maken.

Varkensvlees

Ons varkensvlees is afkomstig van geselecteerde boerderijen waarvan we zeker weten dat de varkens een goed leven hebben gehad. Onder ander het Duroc varken van de Brabantse HeydeHoeve is een uniek stuk vlees van Nederlandse bodem. Het menu van deze varkens bestaat uit granen die zoveel mogelijk in de omgeving worden geoogst. Daarnaast wordt het voer aangevuld met brijvoer. Een zeer smaakvol voer met o.a. wei van de kaas, aardappelstoomschillen en bierborstel.

Rundvlees

Trots zijn wij op het vlees van Meisterfrisch en Beef Culinar. Deze bijzondere Duitse en Argentijnse vleesrassen zijn uniek in zijn soort en garanderen de hoogste kwaliteit in vlees. Daarnaast kun je ook kiezen uit een breed assortiment Angus en grainfed rundvlees.

Gevogelte

Naast onze kakelverse Nederlandse kipproducten, luxe Franse specialiteiten en eerste klas wild verzorgen wij ook al deze producten naar jouw wens. Dat wil zeggen dat wij in eigen productie spiesen maken, producten kruiden, marineren en paneren en sous-vide bereiden. Dit doen wij volgens eigen receptuur maar kunnen natuurlijk ook met jouw culinaire inbreng aan de slag!

Vleeswaren

Wij produceren de meeste vleeswaren uit ons assortiment zelf. Zo kunnen we ons onderscheiden van onze collega’s. Vooral onze beenham en braadworst worden erg gewaardeerd! Van gespecialiseerde importeurs betrekken wij vleeswaren afkomstig uit dié landen waar ze ook vandaan horen te komen, van de meest gerijpte parma’s tot de fijnste salami’s.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen