Verrassend goed

Vanuit onze moderne slagerij leveren wij vlees en vlees-gerelateerde producten op maat. Dit betekent dat wij handelen naar de wens van onze klant. Jij beslist wanneer, waar, hoeveel en hoe het verpakt dient te worden. Daarnaast bepaal jij zelf of en hoe het vlees gekruid en gemarineerd mag worden. Door onze moderne en volledig uitgeruste werkruimten zijn wij in staat de meest verrassende en exclusieve artikelen te maken.

Varkensvlees

Ons varkensvlees is afkomstig van geselecteerde boerderijen waarvan we zeker weten dat de varkens een goed leven hebben gehad. Onder ander het Duroc varken van de Brabantse HeydeHoeve is een uniek stuk vlees van Nederlandse bodem. Het menu van deze varkens bestaat uit granen die zoveel mogelijk in de omgeving worden geoogst. Daarnaast wordt het voer aangevuld met brijvoer. Een zeer smaakvol voer met o.a. wei van de kaas, aardappelstoomschillen en bierborstel.

Rundvlees

Trots zijn wij trots op het vlees van Meisterfrisch en Beef Culinar. Deze bijzondere Duitse en Argentijnse vleesrassen zijn uniek in zijn soort en garanderen de hoogste kwaliteit in vlees. Daarnaast kunt je ook kiezen uit een breed assortiment Angus en grainfed rundvlees.

Gevogelte

Naast onze kakelverse Nederlandse kipproducten, luxe Franse specialiteiten en eerste klas wild verzorgen wij ook al deze producten naar jouw wens. Dat wilt zeggen dat wij in eigen productie spiesen maken, producten kruiden, marineren en paneren en sous-vide bereiden. Dit doen wij volgens eigen receptuur maar kunnen natuurlijk ook met jouw culinaire inbreng aan de slag!

Vleeswaren

Wij produceren de meeste vleeswaren uit ons assortiment zelf. Zo kunnen we ons onderscheiden van onze collega’s. Vooral onze beenham en braadworst worden erg gewaardeerd! Van gespecialiseerde importeurs betrekken wij vleeswaren afkomstig uit dié landen waar ze ook vandaan horen te komen, van de meest gerijpte parma’s tot de fijnste salami’s.

Maak kennis met Siroen Vlees

Met de juiste partner aan onze zijde zijn we in staat om nog beter aan de wens van onze klanten te kunnen voldoen. We hebben deze partner gevonden in Siroen Vlees. Siroen Vlees is in 1989 opgericht door Ronald Siroen vanuit de slagerij van zijn vader. Al generaties lang is de naam Siroen verbonden aan vlees voor de horeca en institutionele markt. Sinds 30 jaar is een hecht team vakmensen dagelijks in de weer om vlees van hoogwaardige kwaliteit te bieden. Naast het persoonlijke contact en de korte lijnen is Siroen Vlees expert in het produceren op maat. Dat wil zeggen dat “nee” niet bestaat, omdat de wens van de klant altijd centraal staat bij ons. Onze klant bepaalt het product, het gewicht en de verpakking. Wij marineren, kruiden, vullen en rijgen met onze eigen marinades en kruiden, maar doen dat ook volgens jouw recept! Trends in de markt worden door ons nauwlettend gevolgd, maar we zijn zelf ook actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden in en mèt vlees. We laten ons inspireren door onze, met zorg geselecteerde, toeleveranciers.Enkel het beste is goed genoeg om opgenomen te worden in ons assortiment. We doen geen concessies, je kunt bij ons vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. Succesvol ondernemen doe je samen. Jouw belang is ons belang.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen