Verse vis

Vanuit onze spiksplinternieuwe en hypermoderne visafdeling – november 2021 geopend - leveren wij verse vis van hoogwaardige kwaliteit. De verse vis, visproducten, schaaldieren en schelpdieren worden dagelijks vers en diepgevroren geleverd vanuit diverse afslagen, waaronder IJmuiden, Stellendam, Urk, Scheveningen en Yerseke. Van zeetong tot king crab-poten, van tonijnsashimi tot rivierkreeft, van Gillardeau oesters tot kaviaar, van vongole tot zeewier, van Hollandse garnalenkroketten tot dorade en van inktvis(inkt) tot tonijnsalade. Ons verse vis assortiment is afhankelijk van het seizoen, want vissen uit het seizoen stralen meer en zijn vol en glanzend!

Kwaliteit op maat

Onze visafdeling maakt gebruik van de allernieuwste technieken, strenge HACCP-eisen en een strikt beleid op traceability. De afdeling is tot in de puntjes georganiseerd, het ontbreekt werkelijk aan niets én speelt in op de wensen van de horeca. Van het ontvellen ontschubben, fileren tot portioneren en vacumeren. Klik hier om meer te weten te komen over onze visafdeling. 

herkomst
vis
vis
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen