STAR CULINAR

Puur genieten

Ons STAR CULINAR assortiment is ontwikkeld voor horeca professionals die houden van creativiteit in koken. STAR CULINAR staat voor verfijnde producten samengesteld uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afgestemd op de behoeften van een hoogwaardige keuken. We zijn er trots op dat we u ook dit jaar weer een grote hoeveelheid aan nieuwe huismerken aan kunnen bieden. Zoals u van ons gewend bent bieden we u artikelen in verschillende prijssegmenten van top kwaliteit.

Met de producten van STAR CULINAR heeft u de mogelijkheid culinaire kunstwerken te creëren en u onderscheidend vermogen tot uiting te brengen. Ontdek de verscheidenheid aan exclusieve producten in het STAR assortiment. Geef uw gasten de kans om uw creativiteit te proeven. Het beste om heerlijk en uitgebreid van te genieten. 

De voordelen

 • Optimale toegevoegde waarde door aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding
 • Beter aanbod door vraaggericht assortiment
 • Tijdswinst door eenvoudige, gebundelde bestelprocessen
 • Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid door CHEFS CULINAR-competentie
 • Betere beschikbaarheid door CHEFS CULINAR eigen merkbeheer
STAR assortiment

Kalfsvlees

Met de uitbreiding van ons STAR assortiment heeft u nu ook de keuze uit rosé kalfsvlees van de beste kwaliteit. Kalfvlees is buitengewoon zacht en kent vele toepassingsmogelijkheden. Het bevat veel eiwitten, is vetarm en bevat daarmee erg goede voedingswaarden. 

Ons kalfsvlees staat voor:

 • Uitsluitend vlees van kalveren die in Duitsland geboren, gemest en geslacht en verwerkt zijn. 
 • Natuurlijke mest in de weilanden
 • Een zachtroze vleeskleur
 • Bijzonder zacht en fijn vlees
 • Geen gedwongen boxen
 • Enkel afkomtig van kleine en middelgrote fokbedrijven 
 • Korte slacht- en transportwegen
 • Hoge kwaliteit
 • Efficiënte portionering 
 • Varkensvlees

Varkensvlees

We verkopen uitsluitend varkensvlees van erkende fokkers en onze bedrijven worden streng gecontroleerd. De varkens voor ons kwaliteitsmerk STAR CULINAR zijn enkel afkomstig van samenwerkende producenten of coöperaties, zodat we u altijd kunnen verzekerd van topkwaliteit getoetst volgens constante eisen.

Gevogelte

Butterländer is zachte, sappige kip met een huid die heel mooi kleurt onder de grill. Al in de voorbereiding versprijd deze een zachte braadgeur. Bütterlander is exclusief beschikbaar bij Chefs Culinar. Bereid onze Bütterlander eens zonder kruiden en proef zelf de smaak en kwaliteit. Met wat zout kunt u de eigen smaak van de kip nog wat beter naar voren doen komen. Bütterlander kippen hebben we van kuiken tot rijping in eigen beheer, en dat proef je. 

Vis en zeevruchten

Vis- en seafood producten bij Chefs Culinar staan voor meervoudig bewezen kwaliteit, betrouwbare samenwerking en transparante inkooproutes. 

Al jaren is vis onderhevig aan een groeiende populariteit, en met die populariteit neemt het bewustzijn van de consument toe. Om aan de eisen van de klant te voldoen, onze kwaliteitsclaim waar te maken en de vertrouwde partner voor onze klanten te blijven, hechten we grote waarden aan meervoudige controles van onze viswaren. Een groot gedeelte van ons assortiment wordt geïmporteerd. Een eerste qualiteitscheck vindt voor een groot aantal artikelen daarom direct in het land van herkomst plaats. Dit onderzoek wordt vaak voorafgegaan door een controle namens de producent door een extern team kwaliteitsmanagement. Op de inspectie in het land van herkomst volgt dan een andere willekeurige inspectie door werknemers van het centrale magazijn in Duitsland. 

Net als bij de samenwerking tussen inkoop en onze eigen importafdeling, vertrouwen we op betrouwbare en langdurige partnerschappen met onze leveranciers voor een breed scala aan producten. Zo is het voor ons mogelijk om een constante kwaliteit te garanderen van producten die het hele jaar door beschikbaar zijn. Dankzij deze lijnen hebben we directe toegang tot de goederen en kunnen we ernaar streven de toeleveringsketen zo kort mogelijk te houden. Hoe korter de toeleveringsketen, des te transparanter kunnen we de inkooproutes van onze artikelen in kaart brengen. 

Onze vis is MSC gecertificeerd, dit keurmerk ziet er streng op toe overbevissing tegen te gaan. 

Sauzen

Chimichurrie saus

Een saus kan een gerecht maken of breken. Daarmee is het bereiden van de perfecte saus van het hoogste niveau misschien wel het moeilijkste werk in de culinaire keuken. Een kundige sauzenbereider is de concertmeester van de smaakbeleving. Er is een grote verscheidenheid aan soorten bouillons en sauzen nodig om tot creatieve composities te komen. Om deze te koken, binden, bedekken, schuimen en verrijken met kruiden, crèmes en wijn is een goede workflow essentieel. Om u te ondersteunen bieden we in ons STAR CULINAR assortiment de belangrijkste basissauzen kant en klaar. Zo creeeren we ruimte voor creativiteit en verzekeren we u ook van een succes geserveerd op tafel.

Koffie en een koekje

Koekjes

Koffie, in al haar vele varianten, heeft een lange geschiedenis als meest gedronken warme drank ter wereld. Hoe het ook bereid wordt, als espresso, cappuccino, koffie verkeerd of de traditionele filterkoffie, de verhouding van soorten koffiebonen is het meest bepalend voor de smaak. Koffies gemaakt van één enkele bonensoort worden zelden aangeboden. Veel vaker worden verschillende soorten vermengd om de voordelen van de ene soort te benadrukken en de zwakten van een andere soort op te heffen. Daarmee kan tegelijkertijd een constante kwaliteit en kenmerkende smaak gewaarborgd worden. Onze STAR CULINAR koffies worden uit Arabica en Robusta bonen samengesteld. Daarbij zorgen Arabicabonen voor een aromatisch, fijn zuurtje en de Robustabonen voor een krachtige smaak. 

Maak uw gasten blij met een koekje bij de koffie. Met dit kleine, sympatieke gebaar kunnen gasten aangenaam verrast en worden. Het is een teken van aandacht en smaakt vaak ook naar meer. Bij de koffie of thee, als een kleine pauze tijdens meetings of bij een lange vergadering, met onze hoogwaardige selectie kunt u uw gasten bij elke gelegenheid verrassen met de juiste kleine geneugten. Alle gebaksproducten van STAR CULINAR zijn geportioneerd verpakt. Zo blijven al onze koekjes lang krokant en intens vers van smaak totdat er van is genoten.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen