Eetwinkel

Lekker eten & drinken

Eetwinkel is in 2014 door CHEFS CULINAR opgericht is toen er vanuit horeca ondernemers vraag bleek te zijn naar lokaal, vernieuwend marketingbeleid. Eetwinkel is een energiek concept voor ondernemers met passie en een eigen visie, die zich willen ontwikkelen en onderscheiden, met behoud van hun vrijheid. 

De Eetwinkel ondernemer bepaalt zijn eigen koers en ontvangt van Eetwinkel professionele ondersteuning op het gebied van marketing en advisering. Samenwerking is hierin belangrijk, niet alleen met ons, maar ook met andere ondernemers. Zo kunnen zij van elkaar leren en elkaar inspireren.

Eetwinkel wil goed en lekker eten voor iedereen bereikbaar maken. Ambachtelijkheid, versheid en kwaliteit vormen de kern van het concept. Iedere Eetwinkel heeft een eigen assortiment, eigen prijzen en een eigen karakter. Maar allen met de eigenzinnige Eetwinkel uitstraling. Van een gezellige cafetaria tot een sfeervolle brasserie en een hippe lunchroom: het Eetwinkel concept is veelzijdig, creatief en breed inzetbaar.

Eetwinkel worden

Eetwinkel

Wilt u meer informatie of ziet u een samenwerking met Eetwinkel wel zitten? Neem gerust contact op via info@eetwinkel.nl of 06-50613322. Wij komen graag langs om de mogelijkheden door te spreken.