Bestelmogelijkheden

Welke bestelmogelijkheden hebt u bij CHEFS CULINAR?

Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw bestelling aan ons doorgeven. Hier logt u in met uw eigen klantnummer en wachtwoord. Bent u al klant, maar hebt u nog geen inloggegevens? Neem dan contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of stuur een mail naar info@chefsculinar.nl. Wij zorgen dat u snel aan de slag kunt.

U kunt uw bestelling ook telefonisch, per fax of mail aan ons doorgeven.

Telefoon: +31 (0)24 7119801
Fax: +31 (0)24 7119802
E-mail: info@chefsculinar.nl

Levering

Logistiek
Vanuit ons magazijn in Nijmegen leveren wij uw producten waar en wanneer u wilt. Onze moderne vrachtwagens zijn uitgerust met drie compartimenten. Zo vervoeren we ieder product onder de juiste temperatuur. Onderweg controleren we de temperatuur voortdurend. U ontvangt bij levering een uitdraai waarop u kunt zien onder welke condities vervoer en opslag hebben plaatsgevonden. De rolcontainers die we leveren pakken we graag voor u uit. Op deze manier weten we zeker dat uw producten in de juiste staat zijn en blijven.

Aflevertijden
Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor levering op het door u gewenste tijdstip. De aflevertijden zijn ingedeeld in blokken, de bloktijden voor uw levering worden door ons aan u gecommuniceerd.

Hebt u uw bestelling niet (op tijd) ontvangen?
Wij streven er naar om uw bestelling juist en op tijd te leveren. Helaas kunnen er onverwachte situaties optreden, waardoor een levering is vertraagd. Wij zullen er alles aan doen om u hier vooraf over te informeren en uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren. Indien u niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of stuur een mail naar info@chefsculinar.nl.