Bestelmogelijkheden

Welke bestelmogelijkheden heb jij bij Chefs Culinar?

Via onze webshop kan je eenvoudig en snel jouw bestelling aan ons doorgeven. Hier log je in met jouw eigen klantnummer en wachtwoord. Ben je al klant, maar heb je nog geen inloggegevens? Neem dan contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of stuur een mail naar info@chefsculinar.nl. Wij zorgen dat je snel aan de slag kunt.

Je kunt jouw bestelling ook telefonisch of per mail aan ons doorgeven.

Telefoon: +31 (0)24 7119801
E-mail: info@chefsculinar.nl

Levering

Logistiek
Vanuit ons magazijn in Nijmegen leveren wij jouw producten waar en wanneer je wilt. Onze moderne vrachtwagens zijn uitgerust met drie compartimenten. Zo vervoeren we ieder product onder de juiste temperatuur. Onderweg controleren we de temperatuur voortdurend. Je ontvangt bij levering een uitdraai waarop je kunt zien onder welke condities vervoer en opslag hebben plaatsgevonden. De rolcontainers die we leveren pakken we graag voor je uit. Op deze manier weten we zeker dat jouw producten in de juiste staat zijn en blijven.

Aflevertijden
Samen met jou bekijken we de mogelijkheden voor levering op het door jou gewenste tijdstip. De aflevertijden zijn ingedeeld in blokken, de bloktijden voor jouw levering worden door ons aan jou gecommuniceerd.

Hebt jij jouw bestelling niet (op tijd) ontvangen?
Wij streven er naar om jouw bestelling juist en op tijd te leveren. Helaas kunnen er onverwachte situaties optreden, waardoor een levering is vertraagd. Wij zullen er alles aan doen om jou hier vooraf over te informeren en jouw bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren. Indien je niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of stuur een mail naar info@chefsculinar.nl.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen