Keukenbenodigdheden & keukentechniek

De hoogste service voor jouw professionaliteit

Samen met een goede service behoren een juiste uitstraling en apparatuur tot de basis van jouw horecagelegenheid. Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften, zo vindt je in ons assortiment een verscheidenheid aan bestek, servies en glaswerk, maar ook professionele kookplaten en snijmachines. Wij proberen hierin te blijven vernieuwen en in te spelen op de markt. Zo kan je bij ons terecht voor speciaal bestek en denken we ook aan het milieu en duurzaamheid.

Karlowsky - Work meets fashion

Karlowsky

Kwaliteit, innovatie en service - dat is de kracht van de producten van Karlowsky. Het familiebedrijf blijft zich ontwikkelen en speelt hierdoor perfect in op trends. De werkkleding van Karlowsky voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen, is functioneel en laat jouw personeel stralen in de verschillende aantrekkelijke ontwerpen. Van koksbuizen tot schorten en broeken tot schoenen, Karlowsky biedt het complete pakket.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen