Keukenbenodigdheden & keukentechniek

De hoogste service voor jouw professionaliteit

Samen met een goede service behoren een juiste uitstraling en apparatuur tot de basis van jouw horecagelegenheid. Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften, zo vindt je in ons assortiment een verscheidenheid aan bestek, servies en glaswerk, maar ook professionele kookplaten en snijmachines. Wij proberen hierin te blijven vernieuwen en in te spelen op de markt. Zo kan je bij ons terecht voor speciaal bestek en denken we ook aan het milieu en duurzaamheid.

CHAUD DEVANT Original Chefwear

Chaud Devant

Het DNA van CHAUD DEVANT bestaat uit aandacht voor details en een diepe drive voor de horeca. Dat komt tot uitdrukking in de kleding en het uitgebreide assortiment. De kleding wordt met liefde voor het vak gemaakt, met aandacht voor detail en advies op maat voor ieder team. Uniek, onderscheidend en altijd met een duidelijke lijn. Ontworpen in Amsterdam en geproduceerd bij vertrouwde partners in Europa.

We create & inspire to make you look and feel good

CHAUD DEVANT is officieus en gepassioneerd ambassadeur van de open keukens. We willen het ambacht, de persoonlijkheden en de talenten van de keukenbrigade zien, voelen en beleven. Voor ieder concept hebben wij de perfecte aankleding. Van stoer tot stijlvol en altijd kleurrijk, eigentijds en comfortabel. Bekijk hier het nieuwste assortiment: Lookbook 2023. Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden. 

Chaud devant
Chaud Devant
Chaud Devant
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen