BASE CLEAN

Professionele reinigingsoplossingen

In onze branche is hygiëne een niet te onderschatten belang. Dat heeft ons doen besluiten hiervoor een apart assortiment samen te stellen. BASE CLEAN biedt u professionele schoonmaakmiddelen die u dagelijks nodig heeft in een uitstekende kwaliteit. Ze zijn zuinig in gebruik en verkrijgbaar tegen gunstige prijzen. Dankzij de hoge concentratie werkzame stof blijft elke ruimte schoon en hygiënisch.

Met de juiste schoonmaakartikelen maakt u uw zaak snel en grondig schoon. Wij bieden een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten voor al uw ruimtes. Van allesreiniger tot glansspoelmiddel en van reinigingsdoekjes tot toiletpapier. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en reinigen van uw professionele keuken en sanitair. Met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt u voor het beste resultaat.

Keukenhygiëne

Keukenhygiene

In uw keuken zijn hygiënisch en voedselveilig werken de hoogste prioriteit. Met de verschillende producten in ons assortiment kunt u aan de hoge standaard voldoen. 

Een vaatwasser vervangt niet zomaar de grondigheid van handmatig afwassen. Onze producten voor uw vaatwasser bevaten alle essentiële componenten om uw servies en glazen weer schoon en glanzend te krijgen. Reinig en ontvet uw apparatuur met onze vetverwijderingsproducten en vergeet ook de vloeren niet! Een vette keukenvloer vormt een gevaar vanwege het risico op vallen en uitglijden.

Objecthygiëne

Het soort reinigingsmiddel dat u gebruikt is mede afhankelijk van het soort vuil en het object dat u schoon wilt maken. Er wordt onderscheidt gemaakt in drie soorten vuil: droog, aangehecht en onzichtbaar vuil. 

  • Tot droog vuil rekenen we stof, maar ook bijvoorbeeld zand en meel. Bij voorkeur worden hiervoor een stofzuiger, stofbindende doek of stofwisapparaat gebruikt. 
  • Aangehecht vuil reinigt u het beste nat, bijvoorbeeld door te dweilen of soppen. 
  • Het woord zegt het al: onzichtbaar vuil kunnen we met het blote oog niet opmerken. Denkt u aan bacteriën en schimmels. Een gevaar in uw horecazaak! Onzichtbaar vuil verwijdert u met desinfecterende middelen. Let u er wel op dat deze middelen in contact komen met voedsel, niet elk middel is hiervoor geschikt. En vergeet ook niet om de schoonmaak toebehoren regelmatig te verversen, zoals reinigingsdoekjes - deze vormen een grote bron van bacteriën.

Toebehoren

Werkblad reinigen

Sommige items zijn onmisbaar voor een goede schoonmaak, of u nu even snel de boel wilt afstoffen of een grondige schoonmaak wilt houden.

Bekijk ons aanbod aan alledaagse artikelen, zoals toiletpapier, vuilniszakken en vershoudfolie. En maakt u voor een optimale reiniging al gebruik van kleurcodering? Door te kiezen voor reinigingsdoekjes en sponsjes in verschillende kleuren kunnen de artikelen niet meer door elkaar gehaald worden. Maak onderscheid in artikelen voor verschillende ruimtes of voor verschillende objecten.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen