High convenience

Maximaal genieten met minimale tijdsbesteding

Wij denken graag met je mee om je werk uit handen te nemen, zodat jij meer tijd hebt om elke maaltijd bijzonder te maken. Van het wassen van groenten tot het bereiden van sauzen en het koken van pasta tot het kloppen van slagroom. Onze high convenience gereechten worden met veel zorg sous-vide bereid en zijn direct klaar voor consumptie. Deze handige producten maken de bereiding sneller en makkelijker. Zo ben je voorbereid op drukke momenten. High convenience betekent voor ons gemak en genieten in een handomdraai.

Escavita

High convenience

Met ons merk escavita® bieden wij een zeer flexibel systeem van high convenience producten die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Van verschillende soorten vegetarische of vleesgerechten, stoofpotjes en roerbakgerechten van sauzen, gratins en bijgerechten tot patisserie en desserts - een uitgebreid assortiment dat uitstekend te combineren is. Onze escavita®-producten bevinden zich in verschillende temperatuurbereiken; zo vul je jouw versproducten eenvoudig aan met diepvriesproducten of droogwaren.

High convenience belooft een besparing in kosten, maar zeker geen besparing in kwaliteit!

Meisterfrisch

Escavita meisterfrisch

Laat je verrassen door de vleesproducten van ons huismerk MEISTERFRISCH in ons high convenience assortiment. Deze producten worden uitsluitend gemaakt van vlees van Duitse vaarzen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van ingrediënten van de beste kwaliteit, deels uit eigen productie.

In ons MEISTERFRISCH high convenience assortiment vindt je onder andere runderroulade, goulashsoep en bolognesesaus. Je ontvangt het product sous vide - dat betekent echt vers in een zakje. De ingrediënten worden zacht gekookt op lage temperatuur. Hierdoor blijven alle smaken, kleuren en sappen volledig bewaard.

Besparen!

Met het gebruik van high convenience producten vallen veel werkzaamheden weg, waardoor je met minder personeel hetzelfde resultaat behaalt. Je beperkt overwerken en verkort de reguliere bereidingstijd van gerechten. Met high convenience gerechten kun je op piekmomenten flexibeler reageren. Hierdoor vermindert de werkdruk, wat zal bijdragen aan een goede werksfeer. 

Onze high convenience producten zorgen niet alleen voor een besparing in tijd, maar ook een besparing in kosten. Je kiest uit een breed assortiment en bepaalt de hoeveelheden in porties. Hierdoor verminder je verspilling en zijn jouw opslagkosten lager. Hoe minder basisproducten je hebt, hoe minder ruimte in je koeling en opslag van droogwaren. Ook is er bij voorgegaarde producten minder energie nodig om te verwarmen, blancheren of koken. Daarnaast heb je minder afval en afvalwater en je bespaart op afwas- en reinigingsmiddelen. Al deze factoren dragen bij aan het milieu en verminderen je zakelijke uitgaven aanzienlijk.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen