MEISTERFRISCH

De beste kwaliteit uit eigen huis

Ons huismerk MEISTERFRISCH staat voor vers rundvlees uit onze eigen slagerij. Het vlees binnen dit merk is van de hoogste kwaliteit en behoort sinds velen jaren tot onze premium producten. En dat is niet voor niets!

Gecontroleerde Duitse vaarzen

MEISTERFRISCH rundvlees is uitsluitend afkomstig van geselecteerde Duitse vaarzen met een gecontroleerde herkomst en volledige traceerbaarheid. De boerderijen voldoen aan de vereisten voor diervriendelijke houderij. Dit houdt in dat de dieren veel licht, lucht en ruimte hebben in de stallen en dat ze – afhankelijk van het seizoen – vrij kunnen bewegen in de weide. Er is altijd voldoende water, en met dagelijkse mix van 10 tot 12 kilo ingekuilde maïs en krachtvoer hebben de dieren alles wat ze nodig hebben om gezond op te groeien.

We laten het vlees gecontroleerd rijpen en verwerken, snijden en portioneren het product naar jouw wens en behoefte. De hoge en constante kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door het Chefs Culinar kwaliteitsborgingssysteem. 

Het vlees is licht gemarmerd en dus gegarandeerd mals, gezond en constant van kwaliteit. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Waaruit bestaat onze kwaliteitsgarantie?

Regionaal
Uitsluitend vaarzen die in Duitsland zijn geboren, opgegroeid en geslacht.

Geselecteerd
Alle vaarzen voldoen aan de strenge criteria van vakexperts en het CHEFS CULINAR kwaliteitsborgingssysteem.

Geportioneerd
Verwerking naar jouw wens en behoefte.

Gecontroleerd
Constante temperaturen in de koelketen garanderen een optimaal rijpingsproces.

Smaakvol
Sterk gemarmerd vlees met een uitgebalanceerd vetgehalte als essentiële smaak- en aromadrager.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen