BASE CULINAR

De basis voor elke dag

Al onze knowhow en ervaring is gebundeld in ons BASE CULINAR assortiment. Dit assortiment is speciaal gemaakt voor de regelmatig terugkerende behoeften in de horeca en catering. Hier vindt u de dagelijkse hardlopers, extra scherp geprijsd en daardoor een goed alternatief voor A-merk producten. Met onze huismerken geniet u van betrouwbare levering van producten en een constante beschikbaarheid. 

BASE CULINAR biedt een brede keuze aan alternatieve producten uit verschillende productgroepen, tegen de gunstigste prijzen. In het assortiment vindt u al uw belangrijke basisproducten, convenience artikelen en verschillende verpakkingsgrootten. Dit biedt u de mogelijkheid sneller en effectiever te werken. Hierdoor houdt u meer tijd over die u aan uw gasten kunt besteden.

Breidt uw kaart uit

Met ons diepgevroren rund- en varkensvlees bent u op elke situatie voorbereid en altijd voorzien van toereikende voorraad. Zo kunt u uw gasten altijd een volledig assortiment serveren zonder hoog oplopende kosten. BASE CULINAR vlees artikelen zijn van constante uitstekende kwaliteit en veilig verpakt in de ideale portiegroottes.

Breng creativiteit in het menu met een verrassende pasta

Pasta door Parmezaan gerold

Antipasto, prima, secondi, … met pasta kunt u voor elke gang uit de voeten. Van de snelkookvariant tot een verfijnd truffelgerecht. Met pasta zijn uw gasten op verbazingwekkend veel manieren te verrassen. Zoals met de klassieke, dubbel beboterde macaroni uit de Romeinse keuken, door Parmezaanse kaas gerolde spaghetti Emilia Romagna of een eenvoudige Toscaanse aglio e olio. En dan hebben we nog niet eens de vele rijkelijke regionale sauzen, pesto’s en sugo’s besproken. Met pasta valt heerlijk te experimenteren. Er zijn weinig grenzen aan de creativiteit die u kwijt kunt in dit product. Smaakcombinaties zijn in de moderne keuken geëvolueerd tot gerechten waar de romeinen nooit van hadden durven dromen. Pasta is daarom een ideaal  gerecht als u iets verrassends aan u menu toe wilt voegen.

Kant en klare salades

Gemak dient de mens. Met onze kant en klare pasta-, aardappel- en vis- rauwkost en salades hoeft u nooit meer op veelzijdigheid te besparen. Deze producten nemen veel snijhandelingen uit handen en helpen enorm besparen op personeelskosten. BASE CULINAR helpt u salades te serveren van een constante kwaliteit in de vorm van een smakelijk gerecht. 

Broodjes voor iedere burger

Heerlijke broodjes voor elke burger

MEDITERRANE KIPBURGER
met courgette, mozzarella en basilicumpesto

Portie voor 10 personen: 

1,4 kg    BASE CULINAR kipfilet (DV)
250 g     BASE CULINAR cornflakes
150 g     ei
100 g     bloem (type 405)
1 g         grove citroenpeper
5 g         zout
100 ml   raapzaadolie
100 g     groene courgette
2 g         kruidenzout
200 g     tomaatjes
50 g       zongedroogde tomaten
400 g     mozzarella
50 g       BASE CULINAR rucola
650 g     BASE CULINAR hamburger broodje (DV)
50 g       basilicumpesto

Maal de cornflakes fijn. Roer het ei met de bloem door elkaar en breng op smaak met citroenpeper en zout. Leg de kipfilet in het eimengsel en rol daarna door de cornflakes. Bak de gepaneerde kip in een pan met hete olie aan en laat uitlekken op keukenpapier. In een oven van 140 graden verder laten garen. Snijd de groenten, kruid met het kruidenzout en leg vervolgens onder de grill. Snijd de verse tomaat en mozzarella in plakken en de zongedroogde tomaat in kleine stukjes. Rooster het burger broodje. Smeer de pesto erop en beleg met de rest van de ingrediënten. 
 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen