Verrassend vers!

Vers Verrassend. Een belofte die we alleen maar kunnen waarmaken door ons uiterste best te doen. Elke dag weer. Voor restaurants, bistro’s, lunchrooms, sportkantines, cateraars en instellingskeukens. Ofwel dé foodprofessional die streeft naar de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Om ervoor te zorgen dat we onze belofte aan jouw niet vergeten, hebben we de volgende vijf kernwaarden geformuleerd. ‘Vijf keer Vers Verrassend'.

De 5 kernwaarden van ons Aardappel, Groente en Fruit assortiment

Kwaliteit

Elke dag streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit in alles wat we doen. Dit is voor ons vanzelfsprekend. 

Inspirerend

Wij hebben een passie voor groente en fruit. Deze delen wij het liefst met iedereen! Wij inspireren dan ook graag met de nieuwste innovaties en mogelijkheden voor de meest creatieve gerechten. 

 

Flexibel

Met regelmaat vragen we onze klanten wat we beter kunnen doen. Zo leergierig zijn we wel. Maar juist dan is het ook prettig om te horen dat klanten heel tevreden zijn. En daar zijn we best trots op. Wat er met kop en schouders bovenuit steekt, volgens onze klanten. Onze toeleverflexibiliteit! Vandaag besteld is morgen vers in jouw keuken. En als het moet, dan maken we er een dagspoedje van. Of het nu gaat om één locatie of meerdere locaties in de verre regio. Dankzij ons koelvers transport wordt jouw versbestelling in perfecte staat afgeleverd.

Persoonlijk

Ons team met de juiste expertises kennen jou. Wij denken dan ook graag jou mee.Bij de samenstelling van originele en creatieve groentegerechten of om uit te leggen wat de specifieke kenmerken zijn van een 'nieuwe' groente. Deze kennis delen we graag met jou. Via onze website, onze nieuwsbrief en soms zelfs met inspirerende workshops. Zo sta je er nooit alleen voor.

Puur

"What you see is what you get!". Zoals het hoort, zoals het zou moeten zijn. 

Dit is Heerkens Vers

Maak kennis met onze versafdeling uit Nistelrode. Dankzij Heerkens Vers hebben we bij Chefs meer specialistische kennis in huis op het gebied van AGF. Gert-Jan en Mariëlle Heerkens spelen met hun team van ruim 90 medewerkers in op elke horecabehoefte. Door verser dan verse groente en fruit te leveren en een ongekende keuze aan verwerkt en verpakt groente en fruit. Zoals dat voor jou het gemakkelijkst is. Bekijk de bedrijfsfilm voor een kijkje in de verwerkingskeuken, waar jouw wens werkelijkheid wordt.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen