BASE ELEMENTS

Zeker van uw eerste indruk

Een moderne, nette uitstraling van uw restaurant, hotel of zorgcentrum begint bij de juiste tafelaankleding. Hiermee vormt men een eerste indruk, het is uw visitekaartje. In ons BASE ELEMENTS assortiment vindt u een verscheidenheid aan servies van hoge kwaliteit in alle gebruikelijke soorten en maten. En dat tegen heel gunstige prijzen!

Gekenmerkt door gemak

Een verzorgde, eigentijdse tafelcultuur is als foodprofessional het visitekaartje voor de zorg en kwaliteit van uw keuken, evenals een waardering van de gast. Onder ons eigen merk BASE ELEMENTS vindt u geselecteerde accessoires die u kunt gebruiken voor de bereiding en presentatie van uw gerechten in alle populaire maten en uitvoeringen in hoge kwaliteit. Het assortiment wordt gekenmerkt door gemak; de artikelen zijn eenvoudig schoon te maken, stapelbaar en toepasbaar in verschillende voedseldistributiesystemen.

Hoogwaardig servies en glaswerk

Base Elements

Het porselein van BASE ELEMENTS is met de grootste zorg samengesteld met aandacht voor kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Het servies is in Duitsland gemaakt van natuurlijke, duurzame grondstoffen. Het hoogwaardige porselein wordt geglazuurd, waardoor het beschikt over een krasbestendig oppervlak en randen met een hoge slagvastheid. Zo blijft het porselein lang mooi en beschermt, zelfs bij intensief gebruik. Uiteraard ontbreekt het bij deze veelvuldig gebruikte producten niet aan een goede stapelbaarheid en een hoge weerstand tegen temperatuursveranderingen.

De eigentijdse collectie glaswerk voegt elegantie toe aan de tafel. In ons assortiment vindt u hoogwaardige wijn- en champagneglazen. De vorm van de wijnglazen laat de wijn optimaal ademen en door de juiste vorm kunnen alle aroma's, smaken en tonen zich ontplooien. De champagneflûtes zorgen voor het behoud van de fijne mousse van de Champagne.

Functionele keukenhulpjes

De praktische keukenhulpjes van BASE ELEMENTS zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze in de vaatwasser en magnetron kunnen. Ze zijn smaak- en geurloos. Door de hoge hittebestendigheid tot 200 °C kunnen ze zorgeloos worden gebruikt voor de bereiding van warm voedsel. Het aanbod bestaat onder andere uit spatels, pasta-, soeplepels en saladevorken. 

Creëer de perfecte sfeer met de juiste tafeldecoratie

Tafelsfeer

Zorg voor een volledige beleving voor uw gasten met een mooie tafelaankleding. En daarbij horen natuurlijk ook servetten. Deze moeten natuurlijk praktisch zijn, maar het zijn ook echte sfeermakers. In ons assortiment vindt u de populairste maten en kleuren voor op tafel of 'to go'. 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen