Wijnen en gedistilleerde dranken

Aangenaam genoegen

Combineer plezier en fascinatie in de wereld van wijn en gedistilleerde dranken. Onze wijnexperts adviseren je graag persoonlijk en werken samen met jou aan een op maat gemaakt wijnconcept. Wij beschikken over een fantastisch ruim assortiment aan wijnen. Je vind bij ons een breed internationaal aanbod, van grote namen tot en met de "jonge" onbekende nieuwe generatie wijnboeren en wijnboeren die zowel op groot- als kleinschalig vlak werken. Een ruim aandeel van onze wijnen zijn exclusief bij ons verkrijgbaar en nergens anders te vinden, hiermee kan je je als ondernemer onderscheiden. Naast wijnen beschikken we over een ruim aanbod sterke dranken en likeuren, een kijkje kan je nemen in onze online catalogus. 

Exclusief bij Chefs Culinar

Om je van goed betaalbare kwaliteitswijnen te voorzien die uitstekend te combineren zijn met verschillende gerechten, geschikt zijn om in te zetten als huiswijn, op evenementen en in de catering, is een team gevormd van vinologen, sommeliers en vakmensen uit de horeca. Samen stelden zij een selectie samen van wijnen die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Bekijk voor meer informatie de folder: WIJNEN EXCLUSIEF BIJ CHEFS CULINAR in de rechterkolom op deze pagina. 

Laat je inspireren!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen