terug naar overzicht

Finale Vinoloog van het jaar

Bjørn Scholten behaalt prachtige derde plaats

In een spannende strijd om de titel Vinoloog van het Jaar is onze RegisterVinoloog Bjørn Scholten op een prachtige derde plaats geëindigd! Een geweldige prestatie, zeker als u bedenkt dat Bjørn nog geen jaar geleden zijn diploma tot RegisterVinoloog behaalde.

register vinoloog

De wedstrijd Vinoloog van het Jaar is een initiatief van de Verenigde Vinologen Nederland. Het heeft als doel om vinologen te testen in het zogeheten ‘organoleptisch blindproeven van wijnen’. Dat houdt in dat het proeven plaatsvindt via reuk, zicht en smaak. In totaal streden elf deelnemers in de finale, die vooraf is gegaan door diverse voorrondes, een kwartfinale en een halve finale. Tijdens de finale werden twaalf wijnen geproefd, waar vragen over beantwoord moesten worden.

Bjørn: "Het was onwijs leuk om mee te doen en ook heel erg leerzaam. Dat ik als derde ben geëindigd in de finale is geweldig, een grote eer!"

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen