terug naar overzicht

Finale Vinoloog van het jaar 2022

Bjørn Scholten behaalt prachtige tweede plaats

In een spannende finalestrijd om de titel vinoloog van het jaar 2022 wist onze RegisterVinoloog Bjørn Scholten een prachtige tweede plek te behalen. Er waren maar liefst 150 deelnemers. Dit is een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Bjorn!

register vinoloog

De wedstrijd Vinoloog van het Jaar is een initiatief van de Verenigde Vinologen Nederland. Het heeft als doel om vinologen te testen in het zogeheten ‘organoleptisch blindproeven van wijnen’. Dat houdt in dat het proeven plaatsvindt via reuk, zicht en smaak. In totaal streden elf deelnemers in de finale, die vooraf is gegaan door diverse voorrondes, een kwartfinale en een halve finale. Tijdens de finale werden twaalf wijnen geproefd, waar vragen over beantwoord moesten worden.

Bjørn deelt zijn kennis graag met jou. Zo geeft hij graag advies over je wijnkaart en inspireert hij wekelijks met de allerlekkerste wijn & spijs combinatie. Deze combinaties zijn iedere vrijdag te zien in onze weekaanbiedingen én Instastory.

Bjorn vinoloog van het jaar
Bjorn vinoloog van het jaar 2
Bjorn scholten vinoloog 3
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen