terug naar overzicht

Finale Vinoloog van het jaar 2024

Bjørn Scholten staat weer in de finale!

Registervinoloog Bjørn Scholten staat ook dit jaar weer in de finale van Vinoloog van het jaar. Twee jaar geleden behaalde hij al een prachtige tweede plaats. Wij zijn trots dat hij ook dit jaar in de finale staat!

register vinoloog

De wedstrijd Vinoloog van het Jaar is een initiatief van de Verenigde Vinologen Nederland. Het heeft als doel om vinologen te testen in het zogeheten ‘organoleptisch blindproeven van wijnen’. Dat houdt in dat het proeven plaatsvindt via reuk, zicht en smaak. In totaal streden elf deelnemers in de finale, die vooraf is gegaan door diverse voorrondes, een kwartfinale en een halve finale. De finale zal weer in het teken staan van het proeven van wijnen en beantwoorden van vragen. 

 

Bjørn is op dit moment bezig zijn expertise in wijn uit te breiden door de Magister Vini-opleiding te volgen, de hoogst haalbare wijnopleiding in Nederland. Hij deelt zijn kennis graag met jou.. Zo geeft hij graag advies over je wijnkaart en inspireert hij wekelijks met de allerlekkerste wijn & spijs combinatie. Deze combinaties zijn iedere vrijdag te zien in onze weekaanbiedingen.

In 2022 behaalde Bjørn al een prachtige tweede plaats in de finale

Bjorn vinoloog van het jaar
Bjorn vinoloog van het jaar 2
Bjorn scholten vinoloog 3
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen