terug naar overzicht

7 recepten voor Wild & Gevogelte

Ronny
Ronnie, slager bij CHEFS
Van de slager

De consument kiest bewust voor betere kwaliteit. Onlangs concludeerde onderzoek van de Wageningen Universiteit dat het landelijk vleesverbruik in 2018 voor het eerst in negen jaar was gestegen. Dit bleek te wijten aan de stijgende vleesconsumptie in de horeca. Men eet bewuster maar kiest er juist buiten de deur voor, om van een verantwoord stukje kwaliteitsvlees te genieten. Wij nemen graag ónze verantwoordelijkheid om die wens waar te maken! 

De jacht is in Nederland van groot belang voor de natuur. Er leven een flink aantal dieren zonder natuurlijke vijand zoals het hert en het zwijn. Door te jagen beheren we de populatie en wordt de natuur beschermd. 

Dit seizoen hebben we bij CHEFS weer een nieuwe Wild & Gevogelte Special. Uiteraard met heerlijke recepten van onze eigen Chefs. Je vind ze allemaal terug op deze pagina. Schroom niet om jouw experiment met ons te delen op social media. 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen