terug naar overzicht

Poeders voor een ware kleurexplosie

Maak kennis met de 100% natuurlijke kleurpoeders gemaakt van fruit of planten. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo maak je van elk gerecht een feestje. Van paarse sushi tot knalroze smoothiebowls en van blauwe noedels tot groene la e. En dat allemaal gemaakt van groente en fruit, dus nog gezond ook. Wij zijn fan!

kleurpoeder

Voeg een theelepel poeder toe aan een beslag, smoothie of bijvoorbeeld rijst en er volgt een enorme kleurenexplosie. Een kleine hoeveelheid is al voldoende voor een intense kleur. Op dit moment zijn er vijf verschillende smaken en kleuren, verpakt in zakjes van 50 gram (groter kan ook). De verse ingrediënten voor de kleurenpoeders zijn eerst gevriesdroogd en daarna vermalen tot een fijne en kleurrijke poeder. Ben jij er ook zo enthousiast over? Bestel de poeders nu in onze webshop

Kleurrijke gerechten

noedels
Gekleurde noedels
smoothiebowl
Smoothiebowl
Groene matcha cake
Groene matcha cake
sushi
Regenboog sushi
bowl
Smoothiebowl
wafel
Blauwe wafels
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen