terug naar overzicht

Exclusieve keukentraining

Dinsdag 17 juni stond onze keuken volledig in het teken van duurzaam koken, kostenbeheersing en allergenenbeheer. In samenwerking met Ivo Thijssen van Leren in de Horeca gingen een groep horecaprofessionals én onze chef Geneal Harreman op ontdekkingstocht in de wereld van vegetarische en veganistische gerechten.

De inspiratiesessie bestond uit de volgende onderwerpen: 

  • Verrassende plantaardige bereidingen
  • Rendabele kostencalculaties
  • Praktisch allergenenbeheer
  • Inspiratie en kennisdeling met collega-professionals

Het resultaat was een energieke en leerzame dag, waarbij theorie en praktijk perfect samenkwamen. We bedanken alle deelnemers voor hun enthousiasme en inzet. Samen zetten we stappen richting een duurzamere en bewuste horeca. Als kers op de taart ontving iedere deelnemer het nieuwe kookboek van chef Geneal – een blijvende bron van inspiratie voor de eigen keuken.

Bekijk onze socials en blijf altijd op de hoogte!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen