terug naar overzicht

Chefs Food Festival

Bedankt voor jullie komst, het was MAGISCH!

Zondag 15 en maandag 16 januari was het dan eindelijk zo ver Chefs Food Festival barstte los. Na maanden voorbereiding leek dan ook echt alles samen te komen. Food, inspiratie, entertainment én feest. Met meer dan 40 foodpoints, 10 verschillende stages en 16 verschillende acts bleek het ook onze verwachtingen te overtreffen. Wij blijven nog lang terug denken aan al die mensen met een grote glimlach op hun gezicht. Dankjewel, door jullie waren wij een aantal dagen in de wolken!

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die het food festival tot een succes heeft weten te maken. Dankjewel zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. 

16 VERSCHILLENDE SPECTACULAIRE ACTS

Het Chefs Food Festival werd zondag 15 januari officieel geopend in bijzijn van familie, vrienden en (internationale)collega’s met een spectaculaire openingsshow. Na optredens van de Zandkunstenaar, verschillende speeches en een overweldigende LED Show was het dan eindelijk tijd het festival en de tour door het pand te starten. En wat is een festival zonder entertainment? Tijdens de tour werden bezoekers verrast door verschillende acts. Van zingende koks tot een ware circusparade. En van een kroonluchteract met champagne tot een coverband die de zaal omver blies. En nog zoveel meer…

Volop culinair genieten!

Met meer dan 40 inspirerende en culinaire food- en drinkpoints werden bezoekers tijdens het Chefs Food Festival volop verwend. Het aanbod was zeer divers, van overheerlijke truffel tot smaakvolle bitterballen. Op onze versafdelingen maakte bezoekers onder andere kennis met ons eigen Limousin Culinar rundvlees, de meest verse en kleurrijke groente & fruit uit het seizoen én werd het verschil geproefd tussen verschillende oesters. Uiteraard kon een wijnproeverij van onze eigen Registervinoloog Bjørn niet ontbreken.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan de food- en drinkpoints op het festival bedanken! Dankzij jullie hebben wij onze bezoekers volop kunnen inspireren en laten genieten van al het lekkers en moois dat de foodservice te bieden heeft. 

Stap binnen in de belevingswereld van Chefs!

Tijdens Chefs Food Festival maakte alle bezoekers kennis met het gloednieuwe inspiratiecentrum, Chefs Inspiration. Dé culinaire belevingswereld voor de foodprofessional waarbij passie voor food en inspiratie samen komen.❤️ Via een vaste route werden bezoekers rondgeleid door Chefs Inspiration, waarbij ze in ‘the Chefs Table’ werden verwend met een taco tartellete met bietentartaar én Thaise rode currysoep met kokosschuim.

Uiteraard was dit nog maar een voorproefje van alles dat Chefs Inspiration foodprofessionals te bieden heeft! Wist je dat we niet eens alle ruimtes aan je hebben laten zien? Nieuwsgierig naar wat Chefs Inspiration voor jou kan betekenen? Neem contact op met je contactpersoon van Chefs. Hopelijk zien wij je snel!  

EUFORISCH! 💙

Wauw, al die bezoekers met een grote glimlach op het gezicht! Euforisch en dit maakt ons meer dan trots. Twee dagen lang konden wij op Chefs Food Festival onze passie voor food delen met jou, onze leveranciers en collega´s. Uiteraard zijn beide dagen afgesloten met twee knallers van feesten, waarmee wij samen het succes konden vieren. Bedankt hiervoor!  

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen