Vrouw met op de achtergrond collega's die met elkaar overleggen

Zaterdag chauffeur

21.Januar 2019 | Nijmegen

Chauffeur in vrachtwagen

CHEFS CULINAR Nederland is op zoek naar een chauffeur voor de zaterdag voor het vervoeren en afleveren van bestellingen bij klanten. Wij zijn een totaalleverancier van food, non-food en versproducten. Elke dag vragen wij ons af hoe wij aan het succes van onze klanten kunnen bijdragen.

De klant in de horeca, catering en zorg, staat bij ons in het middelpunt. Wij zijn continu in ontwikkeling om de mooiste producten, de beste kwaliteit en de hoogste service te waarborgen voor zowel vers- als diepvriesproducten, gekoelde producten, kruidenierswaren, dranken etc. Het is jouw taak om klanten blij te maken door bestellingen correct en tijdig af te leveren met een grote glimlach en een flinke portie service.

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent een van de vaste contactpersonen voor de klant. Elke chauffeur heeft een eigen route, waardoor er echt een band ontstaat met de klant.

Het gaat om een functie voor de zaterdag. De werktijden liggen tussen 04.00 uur en 16.00 uur. Flexibiliteit is daarom een vereiste.


Wat vragen wij van jou?

  

 • Je bent in bezit van Rijbewijs C en code 95
   
 • Je bent op zaterdag beschikbaar
   
 • Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht
   
 • Je bent een teamplayer

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf
   
 • Een leuke werksfeer met een enthousiast team
   
 • Een markconform salaris

Bedrijfsinformatie

CHEFS CULINAR is een internationale horecagroothandel met decennialange ervaring in de wereld van eten en drinken. Vanuit ons distributiecentrum in Nijmegen leveren wij een compleet assortiment vers-, food en non-food producten aan de marktsegmenten horeca, catering en zorg.

CHEFS CULINAR Nederland is een dochteronderneming van een Duits familiebedrijf dat in 1923 werd opgericht en is uitgegroeid tot nationale marktleider in Duitsland. Inmiddels zijn er, naast Duitsland, vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Polen en Nederland.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie en CV naar HR@chefsculinar.nl. Voor vragen kan je bellen met Gerald Derks (06-15454952), Hoofd Logistiek of Linda van Alken, HR Manager (024-7119852)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CHEFS CULINAR

CC

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier in food, non-food en versproducten. U kiest uit een breed Nederlands en Duits assortiment, wij bieden de hoogste kwaliteit en de beste service.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.