Friet en hamburger

Twee podiumplaatsen voor Eetwinkel!

31.10.2017

Eetwinkel Polly, winnaar Cafetaria Top 100

Maar liefst 10 Eetwinkels behoren tot de top van Nederland! Tijdens de bekendmaking van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 op 30 oktober jl. bleek dat drie Eetwinkels zelfs in de Top 6 zijn geëindigd: een prachtige zesde plaats voor Eetwinkel Sterk langs de Lijn, een derde plaats voor Eetwinkel De Hollandsche Tuyn en Eetwinkel Polly mag zich nummer één van Nederland noemen!

Over Eetwinkel Polly oordeelt de jury: “Wat hebben die twee samen een uitstraling. Hun enthousiasme is overal in terug te zien. Vader en zoon bewijzen dat beleving niet alleen wordt gecreëerd door het interieur, maar vooral door de mensen die er werken. Bij Polly ervaar je bij binnenkomst meteen de hartelijkheid en de passie van het hele team. Door de persoonlijke benadering voelt het als thuiskomen.”

Onafhankelijke mystery-shoppers en vakjuryleden hebben op initiatief van het vakblad Snackkoerier honderden cafetaria’s door heel Nederland bezocht. Er is gekeken door het oog van een kritische consument en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

René van den Heuvel is, als concept-manager, landelijk verantwoordelijk voor Eetwinkel: “We zoeken bij Eetwinkel ondernemers met passie en een eigen visie. Ondernemers die elkaar kunnen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren. Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto. Deze strategie blijkt zijn vruchten af te werpen, ik ben dan ook hartstikke trots op wat alle ondernemers bereikt hebben.”

Lees verder