Spiraalgroenten

Spiraalgroenten: Verdraaid lekker!

22.11.2017

Pasta van verschillende groenten
Courgette spiraalgroente Rode bieten spaghetti Spiraalgroenten met tomaat en walnoot Spiraalgroenten met tomaat en witte kaas

Groenten vervullen een steeds prominentere plek op het bord. De trend om koolhydraatrijke ingrediënten te vervangen lijkt nog lang niet ten einde. Gelukkig lenen veel groenten zich voor verschillende verwerking- en bereidingswijzen. Hierdoor kunt u de meest creatieve gerechten blijven samenstellen.

Groentepasta!

Met een spirelli apparaat tovert u groenten eenvoudig om in groentespaghetti. Pasta van wortelen  of komkommers zal velen een ware smaakbelevenis bezorgen. Maar ook rode bietenspaghetti is door de intense kleur een echte blikvanger.

Spiraalgroenten zijn ideaal om gewoon rauw te eten, te koken, wokken of frituren. De pastavervangers kunnen op dezelfde wijze worden gecombineerd als de traditionele versie: met tomaten, mozzarella, pesto of een van de vele sauzen. U creëert in een handomdraai de meest gevarieerde gerechten.

De glutenvrije spiraalgroenten bevatten weinig calorieën en koolhydraten en passen daardoor perfect in een gezond eetpatroon. Dit maakt het voor zowel uw vegetarische gasten als gasten met speciale dieetwensen een heerlijke oplossing. Wij geven u graag wat bereidingstips (zie afbeeldingen).  

Meer weten?

Beschikt u niet over een spirelli apparaat? In ons assortiment vindt u verschillende spiraalgroenten, neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op via +31 (0)24 7119801.