Süßigkeiten

Ontdek onze nieuwe kiosk catalogus!

23.06.2015

Kiosk

Ontdek onze nieuwe kiosk catalogus!

De kleine kiosk op de hoek, de bedrijfskantine of het tankstation: lekkere trek of de behoefte aan suiker kan snel gestild worden. In onze vernieuwde Kiosk-catalogus vindt u alles om uw klanten gelukkig te maken.

Chocolade

Wat in geen enkel schap mag ontbreken zijn natuurlijk de chocoladerepen. Of je nu houdt van puur of melk, met of zonder nootjes, karamel of biscuit, bij CHEFS CULINAR zijn alle bekende merken te krijgen, om zo de lekkere trek van uw klant te kunnen stillen.

En nu een ijsje!

Kleine versnaperingen zijn niet alleen in de zomer populair. Koude drankjes en de ijs-klassiekers zijn in de warme zomer wel de hardlopers bij veel cafetaria’s en kiosken. Wie heeft er geen zin in een lekker Raketje, een romige Magnum Classic of juist eens iets anders met een Cornetto Taco? In onze catalogus vindt u een uitgebreide keuze uit ons ijsassortiment.

Praktische verpakkingen

In de shop van het ziekenhuis, op de toonbank van het cafetaria of in de minibar op de hotelkamer, verpakkingen moeten klein en praktisch zijn. Wij leveren onze producten in verpakkingen met kleine hoeveelheden, zodat uw klant het gemakkelijk als tussendoortje kan meenemen.

Een bakje koffie en een broodje to-go.

Verse koffie, een belegd broodje of een kleine versnapering zijn altijd goede promotors voor uw zaak. Daarbij zijn natuurlijk wel accessoires nodig voor het bereiden en serveren, deze vindt u ook in onze catalogus.

Extra informatie