Eetwinkel

Stap in bij 't Spoorhuys!

13.03.2018

Bert en René, Eetwinkel 't Spoorhuys

Wie per trein reist via station Rijssen heeft vanaf vandaag een extra reden om bij dit station uit te stappen. Op deze unieke locatie is Eetwinkel ’t Spoorhuys geopend.

De zaak, met de herkenbare Eetwinkel uitstraling, heeft een zeer uitnodigende sfeer waar op het gemak kan worden gegeten en gedronken, en ook een groot to-go assortiment verkrijgbaar is. Bij eigenaren Bert en René Kamphuis staan gastvrijheid en culinair genot voorop, alle producten zijn vers en eerlijk. 

Door de samenwerking met Eetwinkel is het assortiment breed en veelzijdig, waardoor zij op alle momenten van de dag de lekkerste producten kunnen aanbieden. Zo kan men al vroeg terecht voor diverse ontbijtproducten en gedurende de dag wordt dit aangevuld met vers gebakken belegde broodjes, wraps, frites, snacks of verse soepen, salades of smoothies. Ook zijn er verschillende glutenvrije producten, zoals broodjes, snacks en salades verkrijgbaar.

Natuurlijk kan Eetwinkel 't Spoorhuys niet zonder koffiespecialiteiten in combinatie met de smaak van Riessense steek en een toefje slagroom, maar ook een kop vers gemalen bonenkoffie is altijd mogelijk.

Wij wensen Bert en René veel succes!

Meer informatie