Kinderen eten raketijs

Verfrissende zomeractie handijs

07.05.2014

Jongen eten ola handijsje
Verfrissende zomerijs voor jong en oud

De lente is in volle gang en de zomer is in aantocht. Het wordt weer tijd voor de verfrissing van ijs. Daarom hebben wij voor u verschillende soorten handijs geselecteerd met een speciale actieprijs. Tijd voor iets fris, tijd voor ijs! Bekijk snel het ijs dat we voor u geselecteerd hebben met bijbehorende actieprijzen en bestel vandaag nog! De actie is geldig t/m 31 juli 2014.

Bestellen

Als u klant bent, kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop of door contact op te nemen met onze klantenservice via het nummer: 024-7119801.

Als u nog geen klant bent, vul dan het contactformulier in dat u vindt aan de rechterzijde van deze pagina. Wij nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met onze klantenservice via het nummer: 024-7119801. Zij helpen u graag verder bij het bestellen van onze producten.

Verfrissende ijsactie


Een breed assortiment

Assortiment food

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over meer dan 100.000 kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Recepten

Groenten en fruit, ipad met recepten

Op zoek naar inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht? Bekijk onze receptenpagina voor nog meer lekkere en vernieuwende recepten. 

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Verschillende producten uit ons food assortiment

Ons assortiment

Alles weten over de producten uit ons assortiment? Lees dan meer op onze assortimentspagina.

vrachtwagen CHEFS CULINAR

Klant worden?

Profiteer van de voordelen van CHEFS CULINAR