JOMO Foodservice Herfstbeurs 2013

Drukbezochte Herfstbeurs JOMO Foodservice

23.09.2013

De eigen merken van JOMO Foodservice
De huismerken van JOMO Foodservice, Meisterfisch, Base Clean, Base Culinar en Star Culinar
Kookwedstrijd Meisterfrisch vlees Verschillende soorten wijnen Kok maakt gerechtjes klaar Informatie stand Huismerken stand Seminar Leverancier Nestle Wandelgang Leverancier Duni Leverancier Tulip

De Herfstbeurs 2013 werd 17 en 18 september goed bezocht door zowel Nederlandse als Duitse bezoekers.

De bezoekers kregen volop de gelegenheid producten te bekijken, uit te proberen en te proeven. De beurs bestond uit twee aparte hallen met stands van verschillende leveranciers. De leveranciers waren met echte vakmensen aanwezig die de bezoekers alles konden vertellen over de producten die ze bij zich hadden.

Naast de producten van onze leveranciers waren ook onze verschillende huismerken goed vertegenwoordigd. Zo konden onze gasten het Meisterfrisch vers vlees van hoge kwaliteit proeven en onze reiniging en hygiëne producten uitproberen van het huismerk Base Clean. Daarnaast waren producten aanwezig van de huismerken Base Culinar en Star Culinar die erg in trek waren bij het publiek.

Tijdens de beurs werden vier verschillende seminars gehouden. Deze waren beide dagen te bezoeken. De sprekers informeerde de bezoekers over: slikproblemen, kwaliteitsmanagement en bureaucratie, Good old Whisky en Allergieën en intolerantie.

Kortom, de Herfstbeurs 2013 was een succesvolle editie. Tot volgend jaar!