terug naar overzicht

VERSSPECIALIST Aardappelen-Groente-Fruit

Trots op het mooiste vak van de wereld!

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food en aanverwante Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en gloednieuwe productieruimtes en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Bij Chefs zijn wij trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Wat ga jij doen bij Chefs?

Jij gaat het AGF assortiment van Chefs verder op de kaart zetten! In nauwe samenwerking met je collega accountmanagers houd jij je bezig houdt met het vinden én binden van (nieuwe) relaties in de horeca sector. Je hebt veel contact met onze productielocatie groente en fruit en adviseert onze relaties over het brede AGF assortiment. Welke groente past bij welk seizoen? Welke trends op het gebied van AGF zitten eraan te komen? Onze relaties kunnen vertrouwen op jouw kennis en expertise. Je bent vaak te vinden in Chefs Inspiration: dé plek waar je relaties uitnodigt om ze onder te dompelen in de wereld van food én vers, ze te inspireren over trends van de toekomst en hun behoeftes verder te achterhalen.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over hbo-diploma en hebt relevante kennis en/of werkervaring in het AGF-vakgebied;
 • Jouw positieve uitstraling en enthousiasme helpen je in onderhandelingen en hierdoor ben je goed in het creëren van win-win situaties voor zowel Chefs als onze relaties;
 • Je bent niet vies van ondernemen en pionieren, integendeel: ‘nee’ is voor jou geen optie en je gaat altijd op zoek naar mogelijkheden hoe het wél kan;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling,
 • Niet onbelangrijk: je hebt affiniteit met horeca én een passie voor Food!

Wat krijg je van ons?

Bij Chefs streven we elke dag naar het beste resultaat om zo de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, daarom krijg je van ons:

 • Een passend salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een lease-auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband voor een goede werk-privé balans;
 • 10% personeelskorting op ons assortiment;
 • Een moderne werkplek, in een gloednieuw pand mét een fantastisch inspiratiecentrum!;
 • Een belangrijke positie in een groeiend (internationaal) bedrijf, dus je mag er vanuit gaan dat dit een baan met toekomst is;
 • Om de groei en professionalisering van de organisatie te blijven realiseren, krijg jij veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie;
 • Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in een leuk team vol enthousiastelingen die elke dag voor elkaar én onze klanten klaar staan! Zo behalen we mooie successen!

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jörgen Branje, Sales Manager (06 293 490 43).  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager (024 711 98 52). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen