Recepten
alle recepten

Swicy sashimi van schelvis

Schelvis

Bereiding en ingrediënten

  • 250 gschelvisshop
  • 200 mlsinaasappelsapshop
  • 70 ghoningshop
  • 0,5 strode pepershop
  • 0,25 stbieslookshop
  • 0,5 strode uishop
  • cress naar keuze

1. Kook de sinaasappelsap, honing en rode peper samen en laat het afkoelen zodat het wat dikker wordt.
2. Snijd de schelvis in dunne plakken en de rode ui in halve ringen.
3. Snijd de bieslook fijn en meng dit met de saus als die eenmaal afgekoeld is.
4. Leg de plakken vis op het bord en schenk de saus eroverheen.
5. Garneer het gerecht af met de uienringen en cress naar keuze.

Wijntip

DUITSLAND | RHEINHESSEN
Onkel Doktor
Weingut Fogt
SCHEUREBE | RIESLING
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen