terug naar overzicht

SENIOR SALES SUPPORT MEDEWERKER

Wat staat er bij jou op het menu?

Als Senior Medewerker Sales Support bij Chefs kom jij terecht in een team met Joep, Inga, Natasja en Alain en samen is het jullie doel om ons verkoopproces soepel te laten verlopen! In jouw functie ben jij niet alleen dé verlenging voor de accountmanagers, maar draag je ook extra verantwoordelijkheden om het niveau van klantenservice en ondersteuning naar een hoger niveau te tillen. Dit omvat onder andere klantbegeleiding, zelfstandige besluitvorming en het oplossen van complexe vraagstukken van zowel onze key accounts als accountmanagers.

Is een van de accountmanagers met een potentiële nieuwe klant in gesprek? Dan ga jij aan de slag met de offerte en ga je binnen ons assortiment op zoek naar geschikte producten. Ontbreekt er een specifiek artikel in ons assortiment? Dan schakel je met inkoop om de juiste producten in huis te halen.

Was de klant enthousiast over jouw offerte? Yes! Dan kan jij aan de slag met het opstarttraject van de klant. Je richt de systemen goed in en schakelt met verschillende afdelingen waaronder logistiek, customer service en voorraadbeheer om er voor te zorgen dat de opstart soepel verloopt. Zo houden we er een tevreden klant aan over! Daarnaast blijf je voor een aantal grote klanten het eerste aanspreekpunt als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe artikelen of producten, prijsmutaties of afname statistieken.

Naast de dagelijkse gang van zaken zijn er ook een aantal lange termijn projecten waar jij je input voor mag leveren. Kan er iets beter, slimmer of sneller? Jouw input is meer dan welkom om zo de afdeling naar een hoger niveau te tillen!

Wat breng jij mee?

Je hebt het gelezen: als Senior Sales Support medewerker schakel je met veel verschillende collega’s en klanten. Daarom omschrijf jij jezelf als een echte samenwerker die klantgericht is ingesteld en ben je in staat om zelfstandig te opereren binnen een dynamische omgeving.

Verder herken jij jezelf in onderstaande:

  • Je beschikt over een hbo werk en denkniveau en hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in het werkveld;
  • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt oog voor commerciële kansen, ‘nee’ is voor jou geen optie en je gaat altijd op zoek naar mogelijkheden hoe het wél kan;
  • Er kan veel op je afkomen, daarom kan je snel schakelen en weet je altijd de juiste prioriteiten te stellen;
  • Je bent analytisch sterk, gaat nauwkeurig te werk en een uitgebreide kennis van MS Excel;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Je hebt een passie voor Food en een uitgebreide assortiments- en marktkennis!

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, zie je het wel zitten om Joep, Inga, Natasja en Alain te komen versterken?

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Joep Heinz, Manager Sales Support (024 711 98 31). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager (024 711 98 52). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen