terug naar overzicht

LOGISTIEK MEDEWERKER DAG

13:00 - 22:00

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als logistiek medewerker kom je te werken in het hart van onze organisatie: het magazijn. Hier staan meer dan 40.000 verschillende producten en orders voor een groot aantal klanten op een oppervlakte van meer dan 15.000 m2!

Om 13:00 start je je werkdag en bekijk je met je teamleider hoe de dag eruit zal gaan zien. Je kan niet wachten om aan de slag te gaan en sjeest de hele dag door het magazijn om orders te verzamelen. Staan de orders klaar voor transport? Dan controleer je nog één keer of alles bij de juiste klant en route staat.

Staat alles op zijn plek? Check! Is het magazijn opgeruimd? Check! Heb je alles overgedragen aan de avondploeg? Check! Dan kan jij met een gerust gevoel naar huis!

Wie ben jij?

Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Daarom maak jij met jouw klantgerichtheid het verschil. Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Heb jij een Reachtruck certificaat, dan is dat mooi meegenomen! In het magazijn kan er veel op je afkomen, jij kan daarom goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op!

Je wordt onderdeel van de dagploeg, daarom ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 22:00. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om af en toe in weekenden en op feestdagen flexibel beschikbaar te zijn. 

Ben jij meer een avondmens dan een vroege vogel? Geen probleem! We zoeken ook nog versterking voor de avondploeg!

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Je geniet van 25 vakantiedagen, we bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is en je krijgt toeslag voor het werken in gekoelde ruimtes. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 67). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager (024 711 98 52). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen