terug naar overzicht

CHAUFFEUR (C)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag bij ons op locatie in Nijmegen. Daar hebben de transportplanners een mooie route voor je klaar gezet en kan jij beginnen met het laden van je vrachtwagen. Is alles geladen en staat jouw favoriete muziek aan? Dan kan jij op naar je eerste klant, het is namelijk jouw taak om de bestellingen tijdig bij onze horeca klanten af te leveren!

Met een glimlach kom jij aan bij onze klanten en zij zijn blij om jou te zien. Jij weet precies waar jouw klanten hun bestelling willen ontvangen, dus jij helpt ze met uitladen en opruimen van de producten. Tijd voor een bakkie koffie? Dan heb je mooi de tijd om even een praatje te maken met jouw klanten, zo leer je ze echt goed kennen! Voor je doorgaat naar de volgende klant, check je nog even of er emballage mee terug kan.

Alle klanten gehad? Dan rij jij met een voldaan gevoel terug naar Nijmegen waar je de emballage uitlaadt en je wagen netjes achterlaat.

Wie ben jij?

Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Een tevreden klant begint bij een goede service, daarom maak jij met jouw glimlach en klantgerichtheid het verschil. Als visitekaartje van ons bedrijf ben je gewend om zelf in actie komen, je handen uit je mouwen te steken en het werk te doen wanneer het nodig is. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs C en een geldige code 95 en dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. We hebben ruimte voor jou als je 40 uur wil werken. Rij jij liever 2 of 3 dagen in de week? Ook dat kunnen wij regelen en gaan we graag met je in gesprek welke dagen passend zijn voor jou en ons! Flexibiliteit staat bij ons voorop, dus af en toe een keer extra werken is voor jou geen probleem.

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Daarnaast krijg je een extra vergoeding om onderweg een broodje te halen. Kom jij de maand door zonder schade aan je wagen? Ook dan kan je een extraatje verwachten bij de salarisbetaling! Er staat een modern wagenpark voor je klaar waar jij mee op pad kan gaan. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Wil jij wat van Nederland zien en zie jij jezelf al rondrijden in onze mooie wagens?

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 67). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager (024 711 98 52). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je CV en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen