Recepten
alle recepten

Ceviche van corvina

Ceviche

Bereiding en ingrediënten

  • 400 gcorvina
  • 200 mlcalamansi sap
  • 50 mlrijstazijn
  • 10 mlolijfolie
  • 1 takjekoriander
  • steetbare bloemen

Ceviche van corvina

Bereidingswijze:
1. Snijd het vel van de corvina en snijd de vis in grove blokken.
2. Meng de calamansi, rijstazijn en olijfolie en laat de corvina blokjes hier ca. 40 minuten in marineren in de koelkast.
3. Snijd de appel en peer in kleine blokjes, snipper de banaan sjalot en snijd de bieslook fijn. 
4. Giet het vocht af en bewaar apart. Maak de vis aan met de sjalot, bieslook, appel, peer en een beetje zout en peper. 
6. Serveer de ceviche met wat koriander en eventueel dun gesneden sjalot ringen. Schenk de saus er omheen. Maak af met eetbare bloemen.

Chefs tip
Maak het gerecht af met eetbare bloemen voor kleur!
Wijntip
Serveer de Tandem Feinherb bij dit gerecht. Een mooie fris zoete, fruitige en sappige wijn uit Duitsland, Mosel. Deze wijn is afkomstig van het wijnhuis Weingut Müller en wordt gemaakt van de riesling druif. Je kunt de wijn bestellen in onze webshop onder art. nr. 17224017.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen