Recepten
alle recepten

Gevulde hokkaido

Gevulde hokkaido
Gevulde hokkaido
Gevulde hokkaido

Bereiding en ingrediënten

  • 600 gkrielaardappelen
  • 20 gknoflook
  • 250 gsjalotten
  • 1,8 kglamsschouder
  • 1,2 kghokkaido pompoen
  • 20 gzeezout
  • 10 gzwarte peper
  • 20 grozemarijn
  • 10 gfijn oerzout
  • 50 gmosterd
  • 30 gkerriepasta

Gevulde hokkaido

Schil en snijd de krielaardappelen, knoflook en sjalotten. Snijd de lamsschouder in blokjes van 3 x 3 cm. Snijd de deksel van de pompoen en haal het vruchtvlees eruit. Kruid de binnenkant van de pompoen met peper en zout. 

Rijd de lamsschouderstukken op een spies en bak ze rondom aan op de grill. Haal de stukken vervolgens van de spies en meng ze met de krielaardappelen, knoflook, sjalotten, rozemarijn, oerzout, mosterd en kerriepasta. Vul de pompoen met het mengsel en leg de deksel er weer op. Zet de pompoen in een vuurvaste schaal en rook hem ca. 90 minuten op middelhoog vuur.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen