Recepten
alle recepten

Witte asperges en venkel op pekel

witte asperges op pekel

Bereiding en ingrediënten

  • 1 kgvenkelshop
  • 0,5 liternatuurazijnshop
  • 0,5 literwitte wijnshop
  • 0,25 literwater
  • 100 gzout
  • 1 elkurkumashop
  • 1 elkruidnagelshop
  • 1 elwitte pepershop

Witte asperges en venkel op pekel

  • Snijd de venkel in dunne plakken of schil de asperges en doe ze in een passende weckpot.
  • Breng azijn, wijn, water, zout en specerijen aan de kook in een hoge kookpan. Laat koken totdat het zout volledig is opgelost.
  • Giet het hete pekelvocht direct over de groenten, sluit de pot goed af en laat minimaal één dag staan voordat je ervan geniet.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen