Recepten
alle recepten

Visborrelplank

visborrelplank

Bereiding en ingrediënten

  • Canapé met gebakken inktvis en white smoked BBQ-saus
  • stokbrood
  • BBQ white smoked saus
  • Inktvis tubes
  • Toastjes met gerookte zalm en foreleitjes
  • gerookte zalm
  • Foreleitjes
  • toastjes
  • Gefrituurde mosselen met kruidenmayonaise
  • gepaneerde mosselenshop
  • 0,5 bosdilleshop
  • 0,5 boskervelshop
  • 200 mlmayonaise
  • Canapé met artisjok en gebakken garnaal
  • stokbroodshop
  • artisjokkenshop
  • garnalenshop
  • kewpie-mayonaiseshop
  • Gerookte heilbot-spiesjes met cherrytomaat
  • Gerookte heilbotshop
  • cherrytomatenshop
  • Gebakken koolvis, gelakt met hoisinsaus
  • koolvisshop
  • hoisinsausshop
  • lollo biondoshop
  • Canapé met gerookte forelfilet en white smoked BBQ-saus
  • gerookte forelfiletshop
  • stokbroodshop
  • White smoked BBQ-sausshop
  • blaadjes sla naar keuze
  • cress of verse kruiden (als garnering)

Canapé met gebakken inktvis en white smoked BBQ-saus:

  • Snijd de inktvistubes open en kerf er ruitpatronen in.
  • Bak de inktvis kort en krachtig aan in een hete pan met een beetje olie, snijd daarna in dunne ringen.
  • Snijd het stokbrood in dikke plakken en rooster ze krokant in de oven op 180 °C.
  • Bestrijk het stokbrood met de BBQ-saus en beleg met de gebakken inktvis.

Toastjes met gerookte zalm en foreleitjes:

  • Stapel telkens drie toastjes op elkaar met daartussen plakjes gerookte zalm.
  • Werk af met foreleitjes bovenop.

Gefrituurde mosselen met kruidenmayonaise:

  • Snijd de kruiden fijn, meng door de mayonaise en breng op smaak met zout en peper.
  • Frituur de gepaneerde mosselen goudbruin en serveer met de kruidenmayonaise.

Canapé met artisjok en gebakken garnaal:

  • Bak de garnalen gaar in een hete pan en prik ze bovenop de canapé.
  • Rooster dikke plakken stokbrood krokant in de oven en besmeer ze met Kewpie-mayonaise.
  • Snijd de artisjokken in vieren en leg ze op het stokbrood.

Gerookte heilbot-spiesjes met cherrytomaat:

  • Halveer de cherrytomaten en snijd de heilbot in plakjes.
  • Rijg afwisselend tomaat en heilbot aan spiesjes.

Gebakken koolvis, gelakt met hoisinsaus:

  • Lak de gebakken koolvis licht met hoisinsaus en serveer elk stukje op een blaadje Lollo biondo.
  • Snijd de koolvis in dunne plakken en bak gaar in een hete pan met wat olie, zout en peper.

Canapé met gerookte forelfilet en white smoked BBQ-saus:

  • Bereid het stokbrood zoals beschreven in het eerste recept (krokant geroosterd).
  • Snijd de gerookte forelfilet in gelijke stukjes.
  • Besmeer het stokbrood met de BBQ-saus, leg er een blaadje sla en een stukje gerookte forelfilet op.
  • Garneer af met cress of verse kruiden naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen