Recepten
alle recepten

Vegetarische gyoza´s

Bereiding en ingrediënten

  • 5 stgyoza´s
  • 40 g zeewierchips (bijvoorbeeld van Yama)
  • 80 mlChilisaus
  • 20 mlvissaus
  • 10 mlnatuurazijn
  • 1 st limoen (garnituur)

Bereidingswijze

  1. Meng de chilisaus, vissaus, en azijn in een kom.
  2. Maal de zeewierchips fijn in een vijzel of keukenmachine.
  3. Verwarm een bakpan op het vuur met een laagje olie.
  4. Leg de gyoza’s in de pan met de platte kant naar beneden en bak de onderkant goudbruin.
  5. Voeg 2 eetlepels water toe aan de pan en dek de pan af met een deksel zodat de gyoza's goed ontdooien in de pan.
  6. Haal de deksel van de pan en schud de gyoza's los van de bodem. Voeg de saus toe en laat dit verdampen/karameliseren terwijl je de gyoza's rond schudt. Voeg op het einde de zeewier crumble toe en zorg ervoor dat het egaal rondom de gyoza’s zit. 
  7. Serveer de gyoza’s a’la streetfood zoals op de afbeelding. Een stukje gebrande limoen is al een geweldige toevoeging als garnituur.
Serveertip

Serveer op je borrelkaart, als lunch of voorgerecht. 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen