Recepten
alle recepten

Udon noodles met kabeljauw en sesam

Udon noodles

Bereiding en ingrediënten

  • 4 pakkenUdon noodles (800 g)shop
  • 4 stkabeljauwloinsshop
  • 0,25 boskoriandershop
  • 100 gpindashop
  • 30 gwitte sesamzaadjesshop
  • 30 gzwarte sesamzaadjesshop
  • 150 ghoisinsausshop
  • 1 strode uishop
  • 2 stknoflooktenenshop
  • 0,5 bosbosuishop
  • 0,5 bosbieslookshop
  1. Spoel de udon noodles goed af onder een lopende kraan en laat uitlekken in een zeef.
  2. Hak de pinda’s grof, hak de koriander fijn, snipper de rode ui en snijd zowel de bosui als de bieslook zo fijn mogelijk.
  3. Verhit een ruime pan met een laagje olie op hoog vuur. Bak de ui en knoflook kort aan, voeg de udon noodles toe en bak kort mee.
  4. Voeg de bosui, koriander en pinda’s toe en roer om. Voeg als laatste de hoisinsaus toe.
  5. Roer goed door en proef; breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.
  6. Rooster de witte en zwarte sesamzaadjes in een droge pan op laag vuur en meng ze in een kommetje met de bieslook.
  7. Verhit een koekenpan met een dun laagje olie. Bak de kabeljauwloins aan beide kanten tot net gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Verdeel de noodles over de kommen en leg de kabeljauw erop. Bestrooi royaal met het bieslook-sesammengsel.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen