Recepten
alle recepten

Salade roodlof, lollo rosso en burrata

Bereiding en ingrediënten

  • 0,25 kroplollo rosso
  • 1roodlof
  • 1burrata
  • 4 stkersen
  • 1 takjebasilicum
  • 1 elgranaatappelpitjes
  • 10 ggehakte gerookte amandelen
  • 50 ml balsamico azijn
  • 120 mlolijfolie
  • 1 elkokosbloessemsuiker

Bereidingswijze

  1. Snijd en was de sla en roodlof.
  2. Ontpit de kersen met een kersenontpitter of met een mesje.
  3. Meng voor de dressing de kokosbloessemsuiker met balsamico azijn en roer dit goed door. Voeg dan de olijfolie druppelsgewijs toe.
  4. Maak een mooie salade van de sla en roodlof, leg de burrata in het midden.
  5. Verdeel de granaatappelpitjes, kersen, blaadjes basilicum en de dressing over de salade heen.
  6. Strooi de gerookte amandelen eroverheen.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen