Rode mul met pommes neuf, Parmezaan, limoenmayonaise en dragon
Bereiding en ingrediënten
- Schil de aardappelen en snijd ze in dikke staven van ongeveer 5 bij 10 cm.
- Blancheer de aardappelen kort, koel terug in ijswater en dep goed droog. Frituur ze eerst voor op 140 °C. Bewaar gekoeld. À la minute: frituur de aardappelen krokant op 175 °C.
- Breng de frieten op smaak met zout. Maal de Parmezaanse kaas fijn tot poeder en strooi dit direct over de hete frieten.
- Snijd de dragon fijn en strooi deze over de frites heen.
- Bak de rode mul gaar en breng op smaak met zout.
- Meng de mayonaise met de limoen- en citroenrasp en voeg een draai zwarte peper toe.
- Dresseer het bord met de frieten en de gebakken rode mul. Schep er wat limoenmayonaise bij. Garneer het gerecht met courgette-spirelli, partjes limoen en citroen en eventueel eetbare bloemen.