Recepten
alle recepten

Rode mul met pommes neuf, Parmezaan, limoenmayonaise en dragon

rode mul met pommes neuf

Bereiding en ingrediënten

  • 4 strode mulfiletshop
  • 800 gaardappelen (vastkokend)shop
  • 100 gParmezaanse kaasshop
  • 3 takjesdragonshop
  • 80 mlmayonaiseshop
  • rasp van 1 citroenshop
  • rasp van 1 limoenshop
  • Partjes citroen en limoen (ter garnering)
  • courgette spirellishop
  • Eetbare bloemen
  • Schil de aardappelen en snijd ze in dikke staven van ongeveer 5 bij 10 cm.
  • Blancheer de aardappelen kort, koel terug in ijswater en dep goed droog. Frituur ze eerst voor op 140 °C. Bewaar gekoeld. À la minute: frituur de aardappelen krokant op 175 °C.
  • Breng de frieten op smaak met zout. Maal de Parmezaanse kaas fijn tot poeder en strooi dit direct over de hete frieten.
  • Snijd de dragon fijn en strooi deze over de frites heen.
  • Bak de rode mul gaar en breng op smaak met zout.
  • Meng de mayonaise met de limoen- en citroenrasp en voeg een draai zwarte peper toe.
  • Dresseer het bord met de frieten en de gebakken rode mul. Schep er wat limoenmayonaise bij. Garneer het gerecht met courgette-spirelli, partjes limoen en citroen en eventueel eetbare bloemen.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen