Recepten
alle recepten

Rode mul met paprikasaus, gebakken gnocchi en gegrilde courgette

rode mul met paprikasaus

Bereiding en ingrediënten

  • 4 strode mulfiletshop
  • 600 ggnocchishop
  • 1 stcourgetteshop
  • 1 potgegrilde paprikashop
  • Basilicum (ter garnering)shop
  • Giet de gegrilde paprika af, draai fijn in de blender en breng op smaak met zout en peper.
  • Verhit een pan met een scheutje olie op middelhoog vuur. Bak de gnocchi goudbruin en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de courgette in dunne plakken en grill deze kort aan beide kanten.
  • Bak de rode mulfilets kort in een hete pan met wat olie. Breng licht op smaak met zout.
  • Schep eerst de paprikasaus op het bord. Leg daarop de gnocchi, gegrilde courgette en rode mul. Garneer met blaadjes basilicum.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen