Recepten
alle recepten

Noedels met pindakaascurry en tempeh

Header

Bereiding en ingrediënten

  • 400 gnoedels shop
  • 2 stknoflooktenenshop
  • 0,5 strode uishop
  • 1 tlgemberpureeshop
  • 200 gtempehshop
  • 250 gwortelshop
  • 0,5 strode paprikashop
  • 30 grode currypastashop
  • 2 elpindakaasshop
  • 300 mlkokosmelkshop
  • 200 mlwater
  • 2 stbosuishop
  1. Breng een pan water aan de kook. Kook de noedels 8 tot 10 minuten gaar. 
  2. Hak de knoflook fijn en snipper de rode ui. 
  3. Snij de wortel en paprika in dunne reepjes. 
  4. Snij de tempeh in kleine blokjes. 
  5. Verhit een bakpan met een scheutje olie en bak de ui en knoflook even aan. 
  6. Voeg de tempeh, rode paprika, wortel en gemberpuree toe. 
  7. Schep de rode curry erbij en laat de currypasta goed meebakken. 
  8. Blus de pan af met kokosmelk en water. Tot slot voeg de pindakaas toe en laat de curry reduceren. 
  9. Voeg de noedels toe aan de currysaus. 
  10. Snij de bosui in kleine ringetjes en garneer de noedels ermee af. 

 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen