Recepten
alle recepten

Kumquats op pekel

kumquats op pekel

Bereiding en ingrediënten

  • 1 kgkumquatsshop
  • 100 mlcointreaushop
  • 250 gsuikershop
  • 250 gwitte wijnazijnshop
  • 100 mlwater
  • 75 gzout
  • 1 elzwarte pepershop
  • 1 elwitte pepershop

Kumquats op pekel

  • Prik kleine gaatjes in de kumquats met een naald of vork en doe ze in een passende weckpot.
  • Breng Cointreau, suiker, wijnazijn, water, zout en de peper aan de kook in een hoge kookpan. Laat koken tot suiker en zout volledig zijn opgelost.
  • Giet het hete pekelvocht direct over de kumquats, sluit de pot goed af en laat minimaal één dag staan.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen