Recepten
alle recepten

krokante filodeeg met dashi crème fraîche en kaviaar

filodeegbloemen

Bereiding en ingrediënten

  • 2 vellenfilodeegshop
  • 150 gcrème fraîcheshop
  • 25 mldashishop
  • 1 stlimoenshop
  • 0,5 potjeharingkaviaarshop
  • Bietenpoedershop
  • 2 stgoudsbloemenshop
  1. Leg de vellen filodeeg op elkaar en snijd ze in 9 gelijke vierkantjes.
  2. Frituur de filodeegplakken één voor één op 170 °C. Druk met de achterkant van een satéprikker in het midden van elk vel zodat er een bloemvorm ontstaat.
  3. Laat de filodeegbloemen uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng de crème fraîche met de dashi en wat limoenzest.
  5. Spuit de dashi-crème in het midden van de filodeegbloem en garneer met kaviaar, een snufje bietenpoeder en een goudsbloemblaadje.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen