Recepten
alle recepten

Krokante black tiger garnaal met chilimayo

Bereiding en ingrediënten

  • 3 stblack tiger garnalenshop
  • 75 glangoustine mayonaise
  • 10 gchili vlokkenshop
  • 2 stvastkokende aardappelenshop
  • 0,25 stbosje bieslookshop

Bereiding

  1. Meng de chilli vlokken met de langoustine mayonaise (zie recept "Langoustine tartaar").
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in in kleine gelijke blokjes. Spoel met warm water de zetmelen van de aardappelblokjes af en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.
  3. Frituur de aardappelblokjes krokant in een frituur op 140 graden. Je kan de aardappelblokjes het best in een diepe puntzeef frituren, zodat je alles bij elkaar kunt houden.
  4. Roer regelmatig door de blokjes heen tijdens het frituren voor gelijkmatige kleuring en laat ze uitlekken op een velletje keukenrol/papier wanneer ze klaar zijn.
  5. Snijd de bieslook zo fijn mogelijk en meng dit met de aardappelblokjes.
  6. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Bak ze vervolgens in een hete koekenpan en breng op smaak met zout en peper.
  7. Smeer de garnalen in met de langoustine mayonaise en rol ze door het aardappel/bieslook mengsel heen.
  8. Maak een spiegeltje met de langoustine mayonaise op het bord en leg de garnalen hierop. Garneer het gerecht met cress of kruid naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen