Recepten
alle recepten

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en palmkool

gnocchi met palmkool

Bereiding en ingrediënten

  • 500 ggnocchishop
  • 200 gpalmkoolshop
  • 250 gpaddenstoelenmixshop
  • 100 mlkookroomshop
  • 50 mlsojasausshop
  • 1 tlknoflookpureeshop
  1. Rits de palmkoolbladen van de stelen en snijd ze in grove stukken. Snijd de paddenstoelen in gelijke stukken.
  2. Verhit een ruime bakpan met een laagje olie op middelhoog vuur. Bak de gnocchi goudbruin en licht krokant. Voeg de paddenstoelen en de knoflookpuree toe en bak mee tot de paddenstoelen kleuren. Voeg de palmkool toe en bak kort mee tot de randen licht krokant zijn en het binnenste nog wat bite heeft.
  3. Blus de pan af met de kookroom en sojasaus. Proef en breng op smaak met peper en zout.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen