Recepten
alle recepten

Gegratineerde tomaat met peterselie, knoflook en hollandaise saus

Bereiding en ingrediënten

  • 8 sttomatenshop
  • 50 mlsojasausshop
  • 50 mlwater
  • 100 groombotershop
  • 1 stknoflookteenshop
  • 25 gpeterselieshop
  • 30 gpanko broodkruimshop
  • 10 ggeraspte kaasshop

Bereidingswijze

  1. Snijd de boven- en onderkant van de tomaten af
  2. Verhit een bakpan met een scheutje olie.
  3. Bak de tomaten gaar in een pan. Blus het vervolgens af met sojasaus en water. Laat dit verdampen. 
  4. Smelt boter en bak hier de knoflook kort in mee. Voeg daarna de panko, peterselie en kaas toe. Breng op smaak met zout en peper. 
  5. Verdeel de kruidenkorst over de tomaten en gratineer dit onder de salamandergril tot het goudbruin is.
  6. Verwarm de hollandaisesaus en giet in een slagroomspuit. Draai twee patronen op de spuit en even goed schudden.
  7. Spuit de saus op de tomaten en maak af met een blaadje, cress of poeder naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen