Recepten
alle recepten

Eendenborst met little gem, sesamdressing en chimichurrisaus

eendenborst met little gem

Bereiding en ingrediënten

  • Salade en eend
  • 4 steendenborstfiletshop
  • 6 stlittle gemshop
  • 120 mlsesamdressingshop
  • 2 steierenshop
  • 1 ststokbroodshop
  • Saus:
  • 40 gchimichurrishop
  • 200 mlkookroomshop
  • Garnering:
  • salad peashop
  • eetbare bloemen

Eendenborst met little gem, sesamdressing en chimichurrisaus

  • Kook de eieren 6 minuten zacht en koel ze terug in ijswater.
  • Bak het stokbrood af en snijd in vier stukken.
  • Meng de chimichurri met de kookroom en breng aan de kook.
  • Snijd de little gem aan de onderkant in, zodat de bladeren loslaten en uit elkaar vallen.
  • Bak de eendenborst gaar en snijd in plakjes.
  • Garneer de rieten mand met salad pea en eetbare bloemen. Leg de eendenborst erin.
  • Meng de little gem met de sesamdressing, dresseer in kommen en leg er een half eitje op.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen